Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Minding the Monsters

(pořad)
USA, 2012, 80 min

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Recenze (18)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Přibylo rasistických a misogynních narážek a vtipů, přibylo manýrů velké show (úvodní filmeček pro každou postavu) a ubylo humoru při úvodním stand up vystoupení, kdy Jeff Dunham, vypraví něco ze svého života a Walter už tak neryl do své manželky jako dříve. Lepší než minule (Controlled Chaos), kde jsem 4 hvězdu přidal za slovní přestřelku mezi Peanutem a Josém, zde je to za celkový dojem. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Možná trochu nevděčné, ale jenom 3*. Jefffáá si připravil uvítací filmečky a nástup na scénu pro každou loutku zvlášť, tématicky je to velmi dobrý nápad (včetně kostýmů), ALE...je to právě ta omáčka, která mě tak nebaví a tolik mě štvala u jeho zrušené show. U uvítací řeči jsem se moc nenasmál, Walter lehce zklamal, ale pak už to je jen a jen lepší. Vrcholem je jako vždy debata mezi Peanutem a Josém, bohužel pak nastoupí Achmed a výborný dojem trošku srazí. Kolem a kolem pořád dobré, ale pro fanoušky Dunhama už trošku monotónní. Potěšilo několik narážek na rozvod s manželkou...Pokud je to vaše první setkání s Jeffem, přidejte si jednu. [Přesná stopáž: 80 min] ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nejvíc se mi líbily první dvě Jeffova vystoupení, ale ani tohle neztrácelo úroveň a slušně jsem se zasmál. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeffa Dunhama obdivuju pro jeho neskonalý břichomluvecký talent, ale ten humor mi většinou přijde, jen lehce nadprůměrný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Batman jako monstrum? Ale no tak, Jef-f-fe... Trošku slabší Dunham, ale jako pořád dobrý. Při jeho rozsahu charakterů a stopáže prostě nutně musí někdy přijít slabší chvilky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale já se při každém Jeffově představení neskutečně bavím a i přestože mi jistě některé vtipy uniknou, řáchám se na celé kolo prakticky po celou dobu sledování. Jednoduše mi jeho humor sedí a v tomto představení Dunham snad ještě přitvrzuje, protože kadence rasistických a celkově dost nekorektních vtípků je pořádně vysoká. Hodně potěšilo několik odkazu na Jeffův reálný život ohledně jeho ex a pár rozvinutých vtipů z minulosti. Dokonalosti prvních dvou dílů to sice nedosahuje, ale pořád jde o špičkové představení plné ostrých (resp. ostře vtipných) slovních přestřelek. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Ze snímku , které jsem zatím viděla byl tenhle rozhodně z těch slabších kousků a působil na mě dojmem , že začátek byl celkem nuda a postupem děje se to postupně zlepšovalo a gradovalo vtipem , bohužel to z mého pohledu nejlepší a sice Achmed byl obsazen na nejkratší dobu , tak že za mě trochu zklamání , ale byli tam i dobré vtípky u postav , které obvykle až tak nemusím . ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Jef-f už nemá moc nového co říct. Úvod byl skvělý, ale pak to šlo dolů, ani Peanut mě tolik nepobavil a to je můj oblíbený. Na druhou stranu je to dobře oživené úvodníma scénkama před jednotlivýma postavama. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Po tak velkém zklamání, jakým bylo Controlled Chaos, je to určitě zlepšení. Na Spark of Insanity či Arguing with Myself to sice nemá, ale oceňuji netradiční pojetí - kostýmy pro loutky byly zajímavým osvěžením a i vtipu tu bylo více než v předešlém díle, úvodní filmy pro každého "vystupujícího" byly dobré a příchod na scénu se mi také moc líbil. Slabší 4*, ale pro fandy Jeffa Dunhama stále must-see. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

věčná škoda, že z "haloween special" se nakonec stal "monster special" (díky čemuž "Batnut" dost nezapadá), ale to je jen pro rýpaly. Za mě oceňuji spoustu odkazů a narážek pro fanoušky (viz náhrobek Sweet Daddy) a snahu o skutečně vtipnou podívanou. Nejslabší (jako vždy) vidlák Bubba J a na topu (jako vždy) Achmed s Walterem. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ujo Jeff so svojim panoptikom už natoľko rozmaznali moju bránicu z predchádzajúcich vystúpení, že ma niekoľko krát katapultovali do hluchých končín. Ale stále ide o vysoko postavenú a spoločensky maximálne neprijateľnú zábavu, ktorá mi určite ulahodí erdofínový chtíč viac ako 50 odtieňov pretiahnutej Achmediny :) Walter for President!!! ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě už to není to co to bývalo, ale zase se nedá Jeffovi upřít, že je velice těžké vymýšlet pořád něco nového a taky že je těžké překonávat sám sebe, když už dosáhl na vrchol. Opět to bylo ale super a chvílemi jsem se zase smál jako blázen...Prostě opět palec nahoru Jeffe...:) 85%. ()

Izi-Peťan 

všechny recenze uživatele

Jeff stejně dobrý jak vždycky, ale přišlo mi že už ty skvělé nápady vypotřeboval ve svých předchozích vystoupení. Rozhodně je to stále skvělá sranda, ale myslím si, že už nic nepřekoná vystoupení Arguing with myself a Spark of Insanity, ty jsou best. 80% ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Co si budeme vykládat,jedná se o TV show ve které se nám představí břichomluvec se svými loutkami.Pravdou je,že scénu-podium si nachystal parádně a příchod každé z loutek je příjemným osvěžením.Samotný účinkující svoji roli břichomluvce zvládá taky dobře,sice mu to párkrát unikne a pohne pusou.Kámen úrazů nastane ve chvíli kdy se na Vás začnou "chrlit" vtipy a groteskní rozhovory.Ani polovina vtipů mě nepřišla na takové úrovni abych se popadal za břicho.Za celou dobu jsem se párkrát pousmál a asi dvakrát zasmál.Občas mě přišlo,že živé publikum musí být najaté.Loutky působí vtipně a vizuálně jsou pěkně zpracované,ale i přesto by se na to nemělo dívat dětské osazenstvo.Jedná se zde především o neslušný humor. SLABÝ VTIP!!! ()

WoodoX 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je fajn chlap, lenže táto show už nestojí za nič. Páčilo sa mi prevedenie, taktiež vlastné natočené klipy k scénkam. Ale inak... proste už keď mi je aj Achmed trápny, tak potom neviem. Humor akurát tak pre prerastených Američanov, ktorí nepoznajú nič lepšie. ()

Tackleberry 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdičky neznamenají, že by se mi to nelíbilo, ale co si budeme nalhávat Walter a Bubba J. byli v tomto počinu vcelku slabí, Peanut a Achmed to zase vytáhli, ale stejně... ()

Reklama

Reklama