Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank je ambiciózní a cílevědomý student medicíny, ovšem nemá žádné přátele. Závěrečné zkoušky jsou za dveřmi, a tak se ani nehodlá ničím rozptylovat. A především ne Lotte, která se zrovna přestěhovala o patro výš. Lotte se snaží s Frankem spřátelit, jenže ho tím jen rozčiluje. A noční sexuální hrátky, kvůli kterým nemůže Frank spát, vřelé atmosféře moc nepřidávají. Nedostatek spánku ho nakonec připraví o poslední zbytky kontroly... Jednoho dne Franka někdo v chodbě jeho budovy přepadne. Lotte mu pomůže a díky vypjatým okolnostem se konečně sblíží. Jenže vznik jejich přátelství se neobejde bez následků – Lottin přítel je podezírá, že spolu mají aféru. Když začne Franka pronásledovat, bude v sázce jeho vlastní život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

S prostory 1,5 x 5 metrů se dá hovořit o skutečně minimalistickém drama, které ač původem ze severské produkce, tak oplývá celkem sympatickými schopnými herci (Larsomilové prominou) a výbornou atmosférou, kterou si musí s radostí vychutnat každý nesnášenlivý introvert, co pravidelně pozoruje svět okolo kukátkem ve dvěřích. Příjemných 76 minut lehce střeleného odreagování se zakřiklým studentíkem a jeho soukromně pěstěnou paranoiou, proč ne?! 4* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro svou přívětivou stopáž jsem s projekcí tohoto filmu neváhala a těšila se zase na jeden evropský kousek. Můžu říct, že námět byl docela realistický a tím spíš nepříjemný. Přesto se o postavách nedozvíme moc a jejich občasné nepřirozené chování ubírá na dojmu. Atmosféru to sice mělo hustou a nejistou, šok jsem ze závěrečné pointy ale neměla, ač se ke konci přitrvdilo. Suma sumárum z toho je akorát tak průměr, který v paměti asi moc dlouho neutkví. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Osobně musím říct, že jsem byl dost spokojený. Kéž by Cinemax takových filmů nabízel víc. Páteční noc, člověk neví na co koukat a oni nabídnou takovouhle perfektní filmařinu. Nápad je vlastně hrozně zajímavý, ale šíleně přitaženej za vlasy. To je taky důvod, prož nedávám pět hvězd. Pořád mě ale držel v napětí víc, jak kdejakej horor, a taky proto si pozornost rozhodně zaslouží. Tímto komentářem bych také rád chtěl poděkovat i těm, kteří pro nás tyto filmy překládají. Cinemax je skvělý kanál, který nabízí super filmy. Mně ale přijde, že ti samozvaní milovníci filmů, co jsou tady na databázi o opravdu zajímavé filmy ani nejeví zájem. Radši si pustí nějakou americkou slátaninu, než aby dali šanci kouskům, které tu nemají skoro žádné hodnocení. Pak to vypadá, že tu je milovníků jak nasráno, ale pár dnů po premiéře tu je jen pět hodnocení. Ten film si zaslouží určitě větší pozornost a snad se mu jí taky dostane. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

O podivínském a samotářském studentovi a o tom, co s člověkem může udělat pořádný, až mysl paralyzující strach. Má to moc dobrou, prakticky hororovou atmosféru a napětí, od jisté chvíle prakticky bez oddechu. Je vidět, že se dá dobrý film udělat i za levno, v několika málo interiérech. Takže kdo se rád bojí, může si přijít na své. JIsté výhrady bych snad měl jen k tomu závěru, proto ne nejvyšší hodnocení ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Žádná Sláva. Poslední třetina je slušně napínavá, ale to je tak vše..Neukončené, neatraktivní.. Na poměrně krátkou stopáž se to vleklo a nic zajímavého aspoň pro mně se nestalo ! Když už jsem mněl pocit, že se konečně něco začíná dít, tak se objevily závěrečné TITULKY!! Natočený je to, ale Hezky! Je mi líto, že nemohu sdílet takové nadšení jako zdejší ! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama