Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Příběh je docela jednoduchý, takže jsem nejdřív zvažovala o poznání nižší hodnocení, ale záběry na ty modro-modré vlny mě přemluvily. Ty totiž vážně nemají chybu - nikdy jsem surfing naživo neviděla, ale na zaujetí bohatě stačil tenhle film, ta síla vody je totiž ohromující a nečekala bych, že mi to připomene na první pohled obyčejná americká béčková limonáda. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem prostinký příběh, úžasné záběry obřích vln a krasavice vesele poskakující na surfech. V prvních dvou věcech jsem se nemýlil.O příběhu se nemá cenu bavit, je to tisíckrát obehraná písníčka, která nemá čím překvapit. Scény surfování jsou výborně natočené a některé záběry majestátních vln jsou opravdu úchvatné. Bohužel je to to jediné, co tento film nabízí. A tím se dostávám k mému třetímu očekávání. Tak tady jsem se brutálně spletl. To, že ani jedna z hlavních hrdinek není žádná krasavice (spíše naopak), bych ještě přežil. Že jsou ale všechny tři totálně nesympatický blbky, už je fakt průser. Není asi úpně v pořádku, když jsem měl chuť všechny tři přetáhnout prknem (žehlícím, surf fakt nemám). Tohle nezachrání žádný superzáběr na superbombastickou supervlnu. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Takový romantický hloupý teenagerský film, kterému bych dal tak leda dvě hvězdy za docela pěkný holky a moře s plážema, ale taky se na to dá pohlížet jako na sportovní film o surfování a tady mne ty profi záběry tak uchvátili, že přidám další dvě za to. Nejlepší filmové záběry surfování , které jsem kdy v celovečerním filmu viděl. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sportovní surfařský snímek, který nám ukazuje, že tento sport není jen mužská záležitost, ale že se s tím umí poprat i ženy. Dějově sice neoriginální, ale to mi nijak nevadilo. Prostě je tu těžká mužská soutěž na kterou si troufne i hrdinka tohoto příběhu. Trénuje, pak se zamiluje, začnou problémy které překoná a soutěž... myslím, že není těžké uhodnout co. Nic víc, nic míň. Skvělá hudba, skvělá kamera, dech beroucí záběry obrovských vln ze všech směrů a úhlů. Odpočinkový film, který potěší hlavně ženy, protože se tu ukazuje, že taky nejsou žádná pimprlátka. A mě se líbil také, hlavně po vizuální stránce. Bez toho by to prostě nebylo ono. ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Ja nevim, behem sledovani jsem varil dynovou polevku. Zrejme jsem dospel do veku, kdy bunch of luxusnich kundicek nestaci. Za timto ucelem lze sledovat pornofilmy. Rozpocet 30mil $, neni to moc Antone Pavlovici? Nuze ... surfovani, krasa, pratelstvi, muzi, kondomy plne cerneho semene, bukkake. Pro pubertaky snad. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama