Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Ač sleduje klasický sportovní příběhový rámec o loserovi, který nakonec vyhraje svůj zápas, jde o jednorázovou zábavnou podívanou, která vás bude bavit, ale nebudete mít důvod dívat se na film znovu. Vyznačuje se skvělou atmosférou, díky níž jsem měl chuť hned vyskočit na prkno (a to jsem vživotě nestál ani na snowboardu :)) a romantická dějová linie ma snad jediného sympatického chlápka, který kdy v romantických příběhových liniích vystupoval :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám jisté problémy nezranit se při prosté chůzi po lehce nakloněné rovině, takže jsem nikdy v životě nepomyslel na to, že si stoupnu na prkno, pod nímž voda nejeví žádnou známku stability. Přesto se rád dívám, když někdo dokáže zkrotit vysokou vlnu a pokud je to spoře oděná kráska, tak by u mě mělo být vyhráno. Jenže nebylo! Ono totiž chování té cílevědomé sportovkyně nápadně připomínalo pitomost učebnicově blonďaté 90-60-90, která sice naprosto spolehlivě netuší, co chce, ale bude naštvaně házet značkovou obuví, pokud to okamžitě nedostane. Já jsem hlavní hrdince ve finále nepřál sportovní ani citový úspěch, což mne vede k důvtipné myšlence, že to asi nemělo být cílem tohoto snímku. Avšak jistý jsem si tím, že vlny a domorodí plážoví idioti to zahráli bezchybně. ()

Reklama

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Ja nevim, behem sledovani jsem varil dynovou polevku. Zrejme jsem dospel do veku, kdy bunch of luxusnich kundicek nestaci. Za timto ucelem lze sledovat pornofilmy. Rozpocet 30mil $, neni to moc Antone Pavlovici? Nuze ... surfovani, krasa, pratelstvi, muzi, kondomy plne cerneho semene, bukkake. Pro pubertaky snad. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem prostinký příběh, úžasné záběry obřích vln a krasavice vesele poskakující na surfech. V prvních dvou věcech jsem se nemýlil.O příběhu se nemá cenu bavit, je to tisíckrát obehraná písníčka, která nemá čím překvapit. Scény surfování jsou výborně natočené a některé záběry majestátních vln jsou opravdu úchvatné. Bohužel je to to jediné, co tento film nabízí. A tím se dostávám k mému třetímu očekávání. Tak tady jsem se brutálně spletl. To, že ani jedna z hlavních hrdinek není žádná krasavice (spíše naopak), bych ještě přežil. Že jsou ale všechny tři totálně nesympatický blbky, už je fakt průser. Není asi úpně v pořádku, když jsem měl chuť všechny tři přetáhnout prknem (žehlícím, surf fakt nemám). Tohle nezachrání žádný superzáběr na superbombastickou supervlnu. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Strach je náš najväčší nepriateľ, keď ho však prekonáme, možno nás život poriadne prefacká, ale výsledok rozhodne stojí za to! :) Film, ktorý odštartoval môj záujem o surfing ako taký. Už ma to tak neberie ako 10 rokov dozadu, takže nostalgické 4, ale stále to má super atmosféru, pohoďácky soundtrack, Havaj ..... :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama