Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

mira007 

všechny recenze uživatele

Takový romantický hloupý teenagerský film, kterému bych dal tak leda dvě hvězdy za docela pěkný holky a moře s plážema, ale taky se na to dá pohlížet jako na sportovní film o surfování a tady mne ty profi záběry tak uchvátili, že přidám další dvě za to. Nejlepší filmové záběry surfování , které jsem kdy v celovečerním filmu viděl. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Svižný film ze surfařského prostředí. Dobré obsazení vyvažuje váhy proti kýčovitému příběhu. Sportovní filmy s úspěšným koncem jsou pro mě víceméně trnem v oku. Zde tedy jako plus beru v potaz i to, že vlastně o vítezství v pravém slova smyslu nakonec nešlo. A jelikož jsem muž a fanoušek Michelle Rodriguez, tak se musím přiznat, že zvlášť v tomhle filmu jí to opravdu slušelo, byla hnacím motorem po dějové stránce a herecky zvedala kvalitu celkově. ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Příběh je docela jednoduchý, takže jsem nejdřív zvažovala o poznání nižší hodnocení, ale záběry na ty modro-modré vlny mě přemluvily. Ty totiž vážně nemají chybu - nikdy jsem surfing naživo neviděla, ale na zaujetí bohatě stačil tenhle film, ta síla vody je totiž ohromující a nečekala bych, že mi to připomene na první pohled obyčejná americká béčková limonáda. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Od Osudového léta jsem nic moc nečekal, takže ani nemohu být zklamaný. Příběh je jednoduchý a předvídatelný, i když aspoň ocením, že hlavní hrdinka celý surfing šampionát nevyhrála, protože to by bylo klišé největší, takhle jsem to prostě přijmul. Celé je to sice pojaté jak menší reklama na surfování a na předvedení těch děsně drsných týpků z pláže, ale i tak, když se člověk nudí vydrží hodně, k tomu se na hlavní představitelky dá koukat, i když o hraní kromě Kate Bosworth neslyšela rozhodně ani jedna. Mužský hrdina je sympáťák a hraje obstojně, takže neurazí nenadchne. Zkrátka film na jedno shlédnutí, pokud možno při velké nudě. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jestli se jedná o nejkrásnější sport na světě, tak s tím bych až tolik nesouhlasil. :-) Znám spousty mnohem krásnějších sportů. Ale k věci...Scénáře pro tyhle typy filmů nebývají příliš složité. Dočkáme se surfování, pěkných koček, z nichž jedna si chce splnit svůj surfařský sen. Ale aby to neměla tak jednoduché, připlete se jí do cesty chlap, který od ní chce hodiny surfování. A ona, coby nedávno vykopnutá z práce, to po chvilce otálení vezme, aby měla pro sebe a kámošky na živobytí. To by bylo, aby se s ním nevyspala....prostě idylka....a románek může začít....Její kámošky to zpočátku pěkně žere, ale stejně jim nezbyde nic jinýho, než si zvyknout. Co oceňuji jsou fakt pěkné vlny...ikdyž teda nesurfuju, tak je na ně alespoň hezký pohled....na holky taky. Zvláště pak na Michelle Rodriguez. Ale to, co se dělo kolem toho všeho už mě zase tolik nebralo. Podruhé už bych se nepodíval. Až doteď jsem ale netušil, jak může být surfování náročné a životu nebezpečné. Ale všechno to je stejně o té jedné pravé vlně.... 45% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama