Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

malylada 

všechny recenze uživatele

Opravdu tak příšerné? Na základce to u mě předčilo snad i jedničku. Je pravda, že už to byl velký bizárd a aby to mělo hlavu a patu, musel by se toho chopit prvotřídní režisér. Postav z Mortalu je ještě více, masky se mi líbily a akce nebyla nejhorší. Já s tímto kouskem nemám problém, viděl jsem hodně horších béček......5/10 ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Souboje jsou průměrné, triky podprůměrné. Ocenil bych však stále kvalitní hudební podbarvení a docela slušný humor. Kromě toho, jak člověk, který hrál drtivou většinu her Mortal Kombat cítím snahu, co nejvíce zůstat věrný právě počítačovým předlohám (což je pravděpodobně důvod toho, že se Mortal Kombat 2 nepovedl). 50 % ()

Reklama

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Režisér měl snahu dát do filmu co nejvíce postav ze hry. To se mu možná povedlo, ale rozhodně se mu už nepovedlo ty charaktery zakomponovat do děje. Takže se někteří záporáci nebo hrdinové filmem jen mihnou aby v zápětí byli hned zabiti. Z původních herců snad zůstal jedině Liu Kang. Jediné plus co to má, je snad Jax a ty roboti. Ty se celkem povedli. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka!!! Jeden z těch filmů, které neměly nikdy vzniknout!!..a neni to ani taková sračka, abych se tomu mohl zasmát, je to nudící sračka a to je horší!!!...0% bez slitování!! Jednou větou: Jsem vlastně rád, že existují špatné filmy, mohu si pak v klidu myslet, že bych to natočil ,,rozhodně,, lépe!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto případě mi samozřejmě nezbývá nic jiného, než souhlasit, že toto pokračování se opravdu hrubě nepovedlo. Většinu děje jsem se dokonce dost nudil a to jsem se těšil na další slušnou akční nálož. Některé souboje byli ještě dobré, ale v tomto případě nejvíc zklamali digitální efekty, přeobsazení a svým způsobem i samotný příběh. Už to prostě nebylo ono. Takže tentokrát nedám ani průměrné ohodnocení… ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • Linden Ashby sa mal vrátiť ako Johnny Cage, avšak po tom, ako si prečítal scenár, úlohu odmietol. (beso74)
  • Aj napriek žalostnému prijatiu druhej časti Mortal Kombat u divákov sa plánovalo ďalšie pokračovanie. Na režisérsku stoličku mal zasadnúť Russell Mulcahy, avšak všetky práce na filme boli zastavené po tom, čo hurikán Katrina zničil pripravené kulisy. A tak sa príbeh, v ktorom sa mal vrátiť znovuoživený Johnny Cage, nikdy nedočkal sfilmovania. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama