Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

rudeboy

všechny recenze uživatele

Vyzerá to veľmi sľubne, len kto vie či z toho niečo bude. Trailer naznačuje, že by mohlo isť o reštart mýtu, ktorý by mal s ľahkosťou strčiť do vrecka celovečeráky z konca 90. rokov. My, čo sme pri tejto hre strávili hodiny detstva jednoznačne voláme na budúceho potencionálneho režiséra: FINISH HIM! teda FINISH IT! Celý trailer tu: http://www.youtube.com/watch?v=9_MqZn7E-mk ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kéž by v podobném duchu vznikl celovečerák - tedy remake původního filmu. Tancharoen s Uziel dokázali na pouhých osmi minutách zahřát srdce všech fanoušků MK a Tekkenu a vytvořili parádní kraťas, který je protknut úžasnou atmosférou, kterou jsem, přiznám se, vážně nečekal. Budu držet palce se vznikem filmu. 90% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající záležitost s fantastickou atmosférou a parádním obsazením (nejen, ale hlavně, Jeri Ryan). Obrovská škoda, že zůstalo jen u těchto sedmi minut, protože kdyby byl celovečerák tak kvalitní jako tenhle kraťas, byla by to neskutečná pecka a navíc by se všichni shodli na tom, že i kvalitní. Užil jsem si to. 85%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Velikánska facka márnivému Hollywoodu. Za 7,5 litra nakrútený dychvyrážajúci kraťas (ktorý sa zrejme pretaví do série kraťasov). Totálna reimaginácia celého Mortal Kombat univerza síce vyhadzuje do povetria mnohé skvelé trademarky série (masky, superschopnosti, mystiku, fantasy) a je skôr rúhaním ako poctou, jedná sa ale o brilantnú hru s adaptovaním predlohy a mrazivý atmosferický horor. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to tak krátké Byl by to dobrý příběh a určitě i děj. Protože když bylo nabité těch osm minut.Dokažu si představit jak by vypadal celý film. Bojovníci Mortal kombatu byli dobře ztvárněni. Pointa byla snad jestě lepší něž podle hry. Shang Tsung má svůj gang vrahů řádících po městě. A jediná možnost jak je zastavit je vyzvat je v turnaji na život a na smrt. Bomba.....Ať někdo vytvoří pokráčování na celý večer. Možná že to je v plánu. Tak uvídíme. Že by byl Andersonův Mortal Kombat položen na lopatky? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama