Reklama

Reklama

R´ha

(festivalový název) (amatérský film)
  • Německo R´ha
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi
Německo, 2012, 6 min

Obsahy(1)

Mimozemšťan, zajatý a mučený zlovolným robotem, vypráví divákovi příběh o vyvražďování svého druhu a chystá plán na útěk a záchranu zbytku svých blízkých. (DaUr)

Videa (1)

Celý film

Recenze (96)

Piri 

všechny recenze uživatele

Chlapec má talent. Pri dnešných technológiách, resp. programoch to skutočne môže dokázať každý, kto má čas, chuť učiť sa a má doslova nekonečnú trpezlivosť. Ak by som hodnotil prevedenie, tak to je na 80%, aj keď s elementárnymi chybami, na študenta animácie a VFX je to však zarážajúce. Ak si dal tak záležať na budovách a iných scénach, tak nepochopím, ako mohol odfláknuť lietajúce objekty, ktoré fakt vyzerajú ako starý Enterprise na šnúrkach. To mi prišlo komické. Ak to porovnám s ďalším samotvorným dielom The Passenger od Chrisa Jonesa, tak Jones aspoň svoje video spravil bez chýb. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem četl, kolik do toho tvůrce dal práce, a zaslouží si to proto uznání. Co na tom, že to připomíná demo k PC hře, robot připomíná Matrix a námět vesmírného Terminátora? Vyráběl to jeden jediný člověk a přesto to vypadá brilantně. Tedy až na ty záběry na loď z dálky, ale sakra vždyť to v rámci možností nevadí. Hlas Davida Mastersona u obou postav (respektive efekty jeho hlasu) je taky skvělý. Jako celovečerák má rozhodně potenciál, pokud tedy napíší skutečně originální příběh. Každopádně držím palce. ()

Reklama

Attta

všechny recenze uživatele

Skvělé! Tohle hravě strčí do kapsy všechny krátkomentážní filmy co jsem doposud viděl. Perfektní nápad a zakončení! (to mé hodnocení není ani tak za grafiku a zpracování jako za námět!!) Z těch komentářů o slabém ději usuzuju jen to, že dotyční neumí anglicky nebo to nepochopili.Co víc by jste chtěli od 6 minutového kraťasu??? (V žánru jednoznačně 5 hvězd, které ovšem kratasům nedávám) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Hodnotím len technickú stránku veci, ktorá je na to, že celý kraťas spáchal jeden mladík, obdivuhodná. Obsah je už biedny, čerpajúci námetmi s BSG, Terminátora a iných vecí, hlavne je to ale nuda. Nijaký zaujímavý dejový oblúk, v podstate len vykecávačky bez nápadu. Ale už len kvôli spracovaniu mi srdce nedovolí dať menšiu známku. 5/10 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* sice amaterský kraťas, ale se slušným zpracováním. Bohužel příběh jednoduchý a pointa se dá lehce odhadnout, a proto i známka je nižší. PS: Nechápu, co by chtěli někteří komentující uživatelé od celovečerního filmu na toto téma. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Film upútal pozornosť a “vytrel zrak“ veľkým štúdiám v Hollywoode. Rozmýšľalo sa, že by sa natočil aj celovečerný film. „Jeho dielo je nielen profesionálne, je aj nadštandardné. Môžeme tam vidieť zábery, ktoré vyzerajú, ako by boli natočené za 150 miliónov amerických dolárov,” povedal Scott Glassgold z IAM Sports & Entertainment. (Carol Pifková)
  • Město zahrnuje 50 kompletních modelů budov. (DaUr)

Reklama

Reklama