Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu...malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta kapičku zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií! Zemí plnou nenávisti, korsických nacionalistů, až moc horlivých policistů, podvodných taxikářů, nepříjemných číšníků a otrávených zaměstnanců. Naštěstí se seznámí s Marianne, mladou pěknou reportérkou, která si je má za ubohé nelegální přistěhovalce a snaží se jim ukázat druhou stránku Francie...pohostinnou, krásnou zemi plnou milých lidí, kde je tak jednoduché žít. Vive la France! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Johniii 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních mi film Borata nijak zvlášť neevokuje. Humor Cohena a těchto frantíků je diametrálně odlišný. No a k filmu samotnému, říkal jsem si, že to bude mnohem horší a zasmál jsem se vícekrát než jsem čekal. Velkým plusem je i ta slečna v roli novinářky. Ne, že by uměla hrát, ale hezky se na ni kouká, což člověk obzvláště ocení, když zbytek filmu musí sledovat umolousané rádoby arabáše s obřím kňourem. Tak a suma sumárum: je to slabé, ale koukatelné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby doteraz nebol Borat, tak by to bolo naozaj výnimočné a skvelé. Ale bohužiaľ na Borata to určite nemalo, hoci tých zábavných situácií a hlášiek to bolo celkom dosť, a hlavne rôznych sarkastických narážok na Francúzsko, jeho regióny a aj kultúru. Vlastne keď sa to tak vezme, je to tak na rozhraní 3 a 4 hviezdičiek, ale keďže sa to nedá pokladať až za tak originálne, tak predsa len sa prikláňam k tým trom. Príbeh bol ale celkom vydarený a aj cesta naprieč Francúzskom až do vytúženého Paríža. Koniec dosť prekvapil, keďže to celé spelo niekam úplne inde - ale aspoň to nebolo úplne klišé. Ale v podstate účel to splnilo, lebo nič duchaplné som od toho nečakal, išlo čisto len o zábavu - a to vyšlo! ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Trošku jako Borat, trošku jako Eurotrip, trošku jako parodie na Al-Káidu. Čekal jsem buranskou komedii plnou fekálních vtípků a dočkal jsem se jenom z části. Z té druhé jde o docela chytrou satiru na nectnosti francouzských obyvatel a reálie země obecně a občas se rýpne i do muslimů. Já jsem se bavil výtečně. Od úvodního fackovacího tance, až po konečný fackovací tanec. A kdyby byl humor ještě trošku inteligentnější, tak by to bylo i za plný počet. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina mě bavila. Dva ňoumové z ministátu kdesi mezi Afghánistánem, Kyrgizstánem a Ázerbajdžánem letí do Francie, aby zlikvidovali Eiffelovku, ale díky stávce dispečerů přistanou na Korsice a začíná jejich strastiplné tažení na Paříž. Hromada typicky francouzských střelených gagů, spousta hlášek a nakonec i dvojice boratovských herců měla něco do sebe. Navíc jsem zjistil, že Francie vlastně neexistuje. :D Druhá polovina už se nese v rovině povinného prozření, že ten západní svět není vlastně tak strašný a tudíž ubývá i situačních scének a film místy nudí. Nicméně pozitivní dojmy převládají. 60% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Borat to není, ale jinak to bylo slušné. Dělat si prdel z muslimáckého terorismu není vskutku jednoduché. Vzhledem k tématice zanechává tato jinak skvělá komedie hořkou pachuť, když si uvědomíme, že na světě jsou tisíce podobných debilů, kteří jsou schopní kdykoliv odpálit bombu. Ta slečna Funaro stála za to a nečekaně ujeté finále taktéž. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama