Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"A proč jsi nenapsal? Protože neumím psát a vy neumíte číst."  Druhý díl  u nás velmi populární Pravé a levé ruky ďábla vlastně prakticky v ničem nezaostává za tím prvním.   Barboni tu společně se Spencerem a Hillem dali novou  omáčku na italské špagety v podobě  nadsázky a humoru a zase jim to klaplo.  U mě lautr stejná zábava pochopitelně i s velkou dávkou nostalgie a nemám důvod měnit hodnocení. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Jsem asi trochu přísný, první polovina filmu je fajn, ale v druhé mi už příliš vadily zbytečné nelogičnosti v ději. Oddychnout si u toho se ale bezesporu dá skvěle, atmosféra je po celý film fajn a komický prvek vydávání se zlodějíčků za vládní agenty, přičemž jim všichni celou dobu lezou do zadele, byl moc povedený. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je uz 100% komedie, ne jako prvni dil. Pribeh mi prisel hodne propracovanej, hodne zabavnej a sviznej. Scenky s rodinkou dostavajici se neustale do problemu nemaj chybu a Bud Spencer a Terence Hill jsou jako vzdy vyborni. Ale i par dalsich scen si budu dlouho pamatovat, napriklad zpoved, to byl masakr. A na zaver je originalni, ale ne nejak zvlast vynalezava bitka. Na 5* to ale nebude. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než první díl a to hlavně tím, že tu nejsou ti příšerně otravní mormoni. Scéna Buda Spencera u zpovědi je parádní, jinak je to ale spíše průměr. Jen teda moc nechápu český název filmu, když i v českém dabingu nikde slovo Joe nezazní a postava Terrence Hilla se tu jmenuje Trinity. Nebo je možná víc dabingů? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dvojice pokračuje ve westernových radovánkách, nesnášejí se, ale vlastně jen na oko, převlékají se, musí neustále potkávat jeden povoz, sem tam trochu někoho zamlátí, ale jinak vlastně nejsou zlí. Další parádní komedie téhle dvojice, která má dobré postavy, westernovou zápletku a navíc zase pár absurdit ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)
  • Natáčelo se v Itálii, v oblasti Abruzzo, konkrétně v okolí náhorní planiny Campo Imperatore v provincii L'Aquila. (Stocki)
  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama