Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ovela horsia ako bezdejova Spencer/Hillovka plna bitiek je detektivna Spencer/Hillovka prakticky bez humoru a s minimom bitiek. A aj tych par nestoji za nic. Bud pôsobi dost unavene a tak len pakrat niekoho placne po hlave a Hill nepredvedie ziadny akrobaticky prvok a nezmohne sa tiez na nic len na par pästi do zaporakovho xichtu. Fakt mizeria. Bud ani Hill nikdy neboli extra herci, aby utiahli serioznu detektivku a ani pripad vrazdy, ktory vysetruju nie je zaujmavy. Tento film dokazuje, ze bol najvyssi cas, aby sa cesty Spencera a Hilla rozdelili a skusili nieco nove. 3/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních společných filmů mé megaoblíbené dvojice nedopadl bohužel vůbec dobře.Již notně postárlá dvojice začala místo pěstí používat pistole,místo přímočarých rozhodnutí přišlo na řadu přespříliš přemýšlení,skvělé a zábavné dobrodružství a pořádný spád děje byl nahrazen nudou a nezáživným,až moc vážným krimi.Prostě už to není v tomto filmu ta zábavná,rozverná dvojička,ale spíš duo postárlých chlápků,unavených životem a chystajících se na definitivní odchod z výsluní. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Další a taky už předposlední společná špageťárna S+H, tentokrát opět v Miami. Úplně volně tak navazuje na Dva výtečníci (1977), ale jména jsou jiná. Je poznat, že jde o kousek z osmdesátek. S+H jsou jako poldové na stopě ukradených 20 mil. dolarů a jako pomocníka mají indiána svalouše Charra. Krom toho se kolem S+H motají 2 kočičky, z nich jedna je svalouška a řidička kamoinu. Dva výtečníci mi ale přišli zábavní víc, je tu málo mlátiček, je to takové trochu víc navážno a to je spíš škoda. Lehce podprůměr v kategorii S+H 54% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Dnes již téměř klasika s legendární dvojicí. Doporučuji ke zhlédnutí všem, zejména těm, kteří si libují v krvácích a dalších nesmyslných násilnostech. Tento snímek taky není žádné velké umění, ale je to pohodový film k pobavení, když si divák chce odpočinout a zapomenout na každodenní starosti. A právě k tomu by tyto filmy měly sloužit a proto dávám 4*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama