Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

topi 

všechny recenze uživatele

Tahle legendární dvojka má na svém kontě mnohem lepší kousky, než jsou Superpolicajti z Miami. Možná je to i tím, že jsem film viděl v dabingu a Soběslav Sejk tam daboval minimálně 6 postav, takže to jsem kolikrát tápal, kdo je kdo. Dabing nebrat, tohle byla náhoda, že jsem film viděl zrovna v televizi, takže si ho dám v původním znění a možná hodnocení o hvězdu posunu výš. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Bývalí policejní parťáci Doug Bennet (Terence Hill) a Steve Forest (Bud Spencer) opět spojí své síly při vyšetřování sedm let starého, nevyřešeného případu loupeže dvaceti milionů dolarů...Po sedmi letech od Dvou výtečníků si Bud a Terence opět oblékli policejní uniformy, ale výsledný snímek je už však kvalitativně poněkud slabší. Jednou z největších předností tohoto snímku je bezesporu příběh, který má dobrou kriminální zápletku a překonává i některé jejich starší kousky, jediným problémem je, že není příliš vtipný, vyloženě humorných situací tu je spíše méně, než více (ale najdou se). To samé platí i o slovních výměnách mezi Terencem a Budem, které zkrátka už nemají takové grády, jediné opravdu povedené hlášky se tak točí kolem absence Terencovy peněženky. Podobná situace panuje také u pověstných rvaček, kterých však v tomto snímku není mnoho a když už se objeví, tak rychle skončí, navíc klasická závěrečná rvačka je zde spíše přestřelka. Jedním z důvodů proč tomu tak je, může být fakt, že se tentokrát Bud a Terence museli obejít bez svých klasických partnerů, jako jsou Ricardo Pizzuti nebo Sal Borgese, dalším důvodem může být také to, že ústřední hrdinové už zkrátka nejsou žádní mládici. Jinak je, ale všechno při starém, exotické prostředí Miami je pro mne pořád neokoukané a ústřední melodie dvojice La Bionde je opravdu povedená, v typickém duchu osmdesátých let. Superpolicajti z Miami tak sice nepatří k tomu nejlepšímu, co slavná dvojice natočila, ale je to snímek, na který se jednou za čas nemám problém znovu podívat. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Hráli bratry, rivaly a všelijaké další dvojice, ale Superpolicajti z Miami jsou posledním filmem Buda Spencera a Terence Hilla, dvou italských kluků, kteří pod americkými pseudonymy dobyli svět, který už není jen western.. Kouzlo jejich osobností skýtalo v tolika aspektech, z nichž ale nejdůležitější vždy byla vzájemná chemie, kterou z kdejakých komedií a televiznějších podání dokázali udělat zábavu. Dokázali naplno prorazit z čistě italské produkce rovnou na americký trh.. Za svoji hereckou kariéru natočili řadu skvělých komedií, které tolikrát perfektně prokládali akčnějšími prvky, ale vždy šlo o zaručenou zábavu, za kterou dali svůj kariérní odkaz jeden druhému.. Kromě čistých komedií postupně zkoušeli přecházet do vážnějších not, kde se na onu dramatickou linku více soustředili, ale ve výsledku skoro pokaždé šlo o slabší odvar.. Superpolicajti z Miami už přichází v době, kdy oba už měli svoji slávu danou a v podobě starších postav ale pokračovali dál, co jim možnosti dovolili.. Proto tentokrát nejde o tak dynamický film, který by tolik sázel na jejich energii a pokaždé tak zábavnou akci. Pěsti střádají zbraně a vtip přechází v drama.. A i když jde o možná propracovanější příběh, než tomu bylo v době jejich největší slávy, jakoby postrádal jejich osobní kouzlo.. Takže i když oba v uniformách a koltem v ruce pořád hodně důstojně drží miamskou společnost v zákonných limitech, na jejich nejlepší kousky už to nestíhá... A než ten zábavně uspokojující úsměv jsem si držel takovou nostalgickou pietu, že jsem to ještě mohl s oběma absolvovat... 60% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Chlapci nám trochu zestárli, ale pecky dávájí pořád skvělé. Toto je jediný společný film, který jsem viděl až dnes, v roce 2010. Bohužel to již není ono. Pecky dávájí sice skvělé, ale jen občas (bohudík za skvěle zvládnutou závěrečnou přestřelku-rvačku), vtipy jsou omezeny na minimum, a hudba již taky není to co to bývalo. Ale pořád, jsou tam oba dva, a já proto nemohu jinak, než za plný počet! Jen lituji toho dabingu, ten je strašný :( EXTRÉMNĚ HROZNÉ KOMENTÁŘE (1): Greenpeacak ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Předposlední společný film legendární dvojky už značně vybočuje z klasického formátu a je spíš takovou odlehčenou detektivkou. Bouchačky nahradily pěsti a tak jediné, co zůstalo a připomenulo zašlou slávu, byli samotní dva herci a hudební doprovod bratrů La Biondových. A přitom Dvojníci, které natočili jen o rok dříve, patří svou zábavností mezi ty nejlepší filmy.. se zavřenýma očima dávám 45% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama