Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Hráli bratry, rivaly a všelijaké další dvojice, ale Superpolicajti z Miami jsou posledním filmem Buda Spencera a Terence Hilla, dvou italských kluků, kteří pod americkými pseudonymy dobyli svět, který už není jen western.. Kouzlo jejich osobností skýtalo v tolika aspektech, z nichž ale nejdůležitější vždy byla vzájemná chemie, kterou z kdejakých komedií a televiznějších podání dokázali udělat zábavu. Dokázali naplno prorazit z čistě italské produkce rovnou na americký trh.. Za svoji hereckou kariéru natočili řadu skvělých komedií, které tolikrát perfektně prokládali akčnějšími prvky, ale vždy šlo o zaručenou zábavu, za kterou dali svůj kariérní odkaz jeden druhému.. Kromě čistých komedií postupně zkoušeli přecházet do vážnějších not, kde se na onu dramatickou linku více soustředili, ale ve výsledku skoro pokaždé šlo o slabší odvar.. Superpolicajti z Miami už přichází v době, kdy oba už měli svoji slávu danou a v podobě starších postav ale pokračovali dál, co jim možnosti dovolili.. Proto tentokrát nejde o tak dynamický film, který by tolik sázel na jejich energii a pokaždé tak zábavnou akci. Pěsti střádají zbraně a vtip přechází v drama.. A i když jde o možná propracovanější příběh, než tomu bylo v době jejich největší slávy, jakoby postrádal jejich osobní kouzlo.. Takže i když oba v uniformách a koltem v ruce pořád hodně důstojně drží miamskou společnost v zákonných limitech, na jejich nejlepší kousky už to nestíhá... A než ten zábavně uspokojující úsměv jsem si držel takovou nostalgickou pietu, že jsem to ještě mohl s oběma absolvovat... 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z tech slabsich filmu s Budem a Terencem. Je videt, ze uz tu nejsou moc ve forme, takze tu jsou spis prestrelky nez bitky. Ale zase to trosku vyvazuje slusnej pribeh, kterej ale neni nejak zvlast akcni ani komickej a spis je to takova krimi, i kdyz tu samozrejme vtipky jsou. Nicmene, i kdyz uz jsou Bud a Terence krapet starsi, porad jsou sympataci a Terence v klobouku vypada spravne frajersky. Vahal jsem kolik dat hvezdicek, ale i kdyz jsem se nenudil, tak to na vic nez na 3 neni. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsou prakticky všechny jejich předchozí filmy na jedno brdo, jako zázrakem se o žádném z nich nedá říct, že by byl špatný. O "Superpolicajtech z Miami" jsem dlouho ani nevěděl, jelikož jsem to měl za další název pro Dva poldy/výtečníky. Teď bych na něj nejradši zapomněl. Tvůrci se nejspíš snažili přiblížit dvojici tehdejším krimikomediím z USA, jenže vznikla z toho jenom nuda. Rvačky se nekonají (namísto nich se spíš střílí), vtipné hlášky a situace se nebezpečně blíží nule. Nejhorší na tom všem je, že mezi Spencerem a Hillem to úplně přestalo jiskřit. Moc si jich vážím, že se rozešli včas. Snímek trochu zachraňuje český dabing, ale na původním vydání od Bontonu byste jej hledali marně. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Další a taky už předposlední společná špageťárna S+H, tentokrát opět v Miami. Úplně volně tak navazuje na Dva výtečníci (1977), ale jména jsou jiná. Je poznat, že jde o kousek z osmdesátek. S+H jsou jako poldové na stopě ukradených 20 mil. dolarů a jako pomocníka mají indiána svalouše Charra. Krom toho se kolem S+H motají 2 kočičky, z nich jedna je svalouška a řidička kamoinu. Dva výtečníci mi ale přišli zábavní víc, je tu málo mlátiček, je to takové trochu víc navážno a to je spíš škoda. Lehce podprůměr v kategorii S+H 54% ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Dnes již téměř klasika s legendární dvojicí. Doporučuji ke zhlédnutí všem, zejména těm, kteří si libují v krvácích a dalších nesmyslných násilnostech. Tento snímek taky není žádné velké umění, ale je to pohodový film k pobavení, když si divák chce odpočinout a zapomenout na každodenní starosti. A právě k tomu by tyto filmy měly sloužit a proto dávám 4*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno