Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto: Tereza Vrábelová - Chromozom (4/5), Alice Nellis - Pod hladinou (4/5), Vojtěch Kotek - Lež má rozbité auto (3/5), Petr Zahrádka - Druhý dech (4/5), Martin Dolenský - Hvězdička (1/5), Petr Zahrádka - Klukovina (4/5), Jan Prušinovský - Čistá práce (3/5), Tereza Vrábelová - Byl lásky čas (4/5) ... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Z ceskej serialovej produkcie sa roku 2013 vyprodukovali : retardovana Sanitka 2, co bol podla mna hnoj, a tento podstatne lepsi serial. Paci sa mi koncept par filmov o fenomenoch v spolocnosti a o osobnych problemoch. Slusne, podstatne lepsie ako dementna Sanitka 2, ale pre mna serial neprekroci hranice priemeru. 66 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Televizní cyklus, který spojuje jedno volné téma (lež). Viděl jsem v rámci „první“ série pár dílů, vypíchnu však pilotní kus nové řady (září 2014). Lže tak například skalní fanda Sparty svému novému zaměstnavateli, marketingovému oddělení slávistického rivala. Jenže taková pracovní nabídka se neodmítá. I když je to jen jedna pouhá kusovka cyklu, zachutnala. Svou přirozeností a na tuzemský televizní příspěvek i svou lehkostí. Drobná nepravda tu způsobí totální změny, Sparta i kamarád Pepa jsou fuč, bývalá přítelkyně se naopak vábením luxusu pramenícího z nové práce vrací. A svižný příběh se může rozjet naplno. Inteligentní látka v podání režisérky Vrábelové nezkazí ani (očekávaně) lehce přepálený závěr, bát se nemusíme ani další uťápnuté role Kryštofa Hádka, který dospívá i zrazuje svou víru zároveň. Baví i Marek „rudé srdce“ Taclík nebo šéf bez servítek Jaroslav Plesl, z jiných důvodů pak potěší Jana Pidrmanová a Vlastina Svátková. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj kvalitný seriál. Takto si predstavujem „našu“ domácu tvorbu. Nie príliš veľa častí, zaujímavé témy, známe a dobre obsadené tváre. V podstate už prvý diel Pod hladinou ma veľmi dostal a ukázal, ako nevinné lži nemusia nevinne dopadnúť. Páči sa mi, že sa tvorcovia orientovali na rodinné a spoločenské prípady, bežné veci, ktoré ľudí zaujímajú. Dobrá práca. ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama