Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá sa, že Craig Daniels (Pat Healy) má jeden z tých horších dní, do ktorého sa nikto nechce ráno zobudiť. V peňaženke má posledných dvadsať dolárov, niekoľko mesiacov je pozadu s nájmom a navyše ho čaká v práci namiesto povýšenia prepustenie kôli znižovaniu stavov. To by sa možno ešte dalo zvládnuť, ale doma má manželku s 15-mesačným synom, čo už problém je. Po tom, čo sa od svojho šéfa dozvie, že je prepustený, zájde popremýšľať nad svojou situáciou ''na jedno'' do ned'alekého baru, kde stretne starého kamoša Vincea (Ethan Embry), s ktorým sa nevidel už od strednej. Ako tak popíjajú, pozornosti im neunikne zabávajúci sa manželský pár, Colin (David Koechner) a Violet (Sara Paxton), ktorí veselo rozhadzujú nadmernými sumami peňazí. Ked' ich Colin pozve na pohárik a neskôr požiada, aby sa k nim i pripojili, naskytne sa im obom šanca, ako rýchlo a ľahko zbohatnúť... (sochoking)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (79)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu působí Cheap Thrills mírně povědomě - zoufalec soutěží o zvyšující se peněžní sumy podobně jako v téhle thajské hříčce, na druhou stranu je film neustále dostatečně zábavný a nadto ozvláštněný třeba tím, že zoufalci jsou tentokrát dva a soutěží i mezi sebou. Do jisté míry je to předvídatelné, diváka nestojí zrovna velké intelektuální úsilí odhalit, jaká asi bude finální stanice, ale nevadí. Zábava to je a úplný závěr je příjemně ostrý. 8/10 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kam až je člověk schopnej zajít kvůli balíku peněz? Z filmu cítím jedno velké pomrknutí na to, jak je ten náš svět krásně zvrácenej a že na lidským neštěstí se dá vždycky vydělat, i kdyby jen pro zábavu mírně znuděné paničky. Z jednání těch dvou cápků mi bylo víc blbě, než z useknutýho malíčku (btw nejlepší část filmu, ňamka :-). I tak mi ale byla dvojka Healy-Paxton mnohem víc sympatičtější v The Innkeepers. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ČLOVĚK MUSÍ PŘIJÍT S NĚČÍM NEKONVENČNÍM. TAK JSME S VIOLET VYMYSLELI FAKT BEZKONKURENČNÍ NOC. NAJÍT PÁR LOSERŮ, DÁT JIM TROCHU PENĚZ A BAVIT SE TÍM, JAK SE PONIŽUJÍ...“ /// Na to, že to nemá ani hodinu a půl, se to kurevsky dlouho rozjíždí. Pak přichází zábava ve stylu reality šou, ve který jde vo prachy až v první řadě, a kterou už si Amíci stihli i rýmejknout. Jen tady je to jeden na jednoho, bez pravidel a se dvěma otázkama: ,,co mám udělat a za kolik“. Jednohubka s trochou (ale fakt maličko) hnusu, humoru, napětí, psychologie, s minimem překvapení… prostě laciná zábava, která možná neurazí, ale mě nějak nenadchla. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pochopím, proč vobčas mívám v obejváku nasráno. 2.) Mám jít na pařbu s Peťou Kellnerem. 3.) Thx za titule ,,santiamen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Cheap Thrills je taková hodně netypická a v podstatě falešná explohubka, kterou jsem spolkla na jeden zátah. Zápletka je hodně originální a nečekaná. Pak už to jen sviští a je nám nabídnuto vlastně všechno, humor, akce, napětí, vztahy zdejších soutěžících, které se víc a víc znejisťují a taky trocha toho explicitního násilí. Bylo to hodně v pohodě a stopáž utekla. Je fakt, že občas je to mírně předvídatelné a hlavně teda v závěru, existují ale mnohem horší případy. A kvůli tomu, že to byl první Katzův čistě režisérský zářez, ráda dám ty čtyři hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už tady zaznělo, že je to podobné oboum Třináctkám, jak thajskému originálu, tak pochopitelně americkému remaku, ale tady, narozdí od obou zmíněných titulů, není žádná společnost, která by podobnou zvrácenou hru financovala, ale manželský pár, který se chce bavit. A ani úkoly nejsou tak drsné, ale v tomto případě to nebylo na škodu věci. Je to pojaté více civilněji a udržuje si to lehký nádech černého humoru, který tomu slušel. A fajn byli i relativně neznámí herci. Konec se dal tak nějak předpokládat a člověk mohl jen hádat, kdo z koho, ale to mi celkový dobrý dojem nezkazilo. 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Colin (David Koechner) zmíní, že má v domě celou lékárnu, že má bratra lékárníka, šlo o fakt. Bratr Davida Koechnera v době natáčení filmu skutečně jako lékárník pracoval. (vojacekr)

Reklama

Reklama