Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

po delší době zase film,který jsem nebyl schopný dokoukat a zhruba po hodině jsem vypínal...tak neuvěřitelně nesmyslné,ukřičené,nevtipné a prázdné nic jsem dlouho neviděl.Asi jediné pozitivum je fakt,že nás může těšit,že francouzská komedie jde mnohem víc do kopru než ta česká.Rena,potažmo i Claviera je pro podobné paskvily opravdu škoda...0% ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Po výborně vtipné jedničce i dvojce rozporuplné pocity. Mrzí mě, že se příběh věnoval spíše vedlejším postavám, kterých tu bylo až příliš moc. Ke konci už to působí až moc nudně a zmateně. Samotný konec to ale zase naopak trochu tlačí nahoru. Zatím slabé 4* z nostalgie a za opakování výborných hlášek z předešlých dílů. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se na tento film těšil, tak jsem ho stěží dokoukával a chtěl jsem ho i předčasně vypnout. Celé to ztratilo kouzlo prvních dvou filmů a i když je na začátku vše vysvětleno, příběh jede v tak nějak uřvaném patosu a nudném vyprávění. Pár scén je vtipných, konec celkem povedený (i když opět otevřený), stejně jsem se víc nudil než bavil. A pozor aby náhodou ve filmu neurazili nějakou etnickou skupinu, to se před ní div nebudou plazit. Ani dabing není tak peprný jako dříve a chybí mi zde dobové nářečí, jako u předchozích filmů. Za mě 15% a doufám, že už další díl nebude. Zklamání roku. :( ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tak se třetím dílem nám bohužel úplně vymizel humor. Je to škoda, opravdu jsem se na to těšil, ale co se dá dělat. Každopádně to nejhorší nebylo, našlo se tam pár světlých momentů. Největší paradox je ten, že nejvíce se mi líbila písnička u závěrečných titulků. Celkový dojem ovšem je u mě méně než průměrný, ale v úctě k této sérii hodnotím průměrně. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně francouzská sra*ka. Jedničku návštěvníků považuji za klasiku, která mě dokáže bavit dodnes. Některé ikonické scény se mi vryly do paměti a rád se na ní podívám kdykoli znovu. Dvojka již byla jen slabý odvar geniálního prvního dílu. Trpěla nadměrnou dávkou sequelity a je to jen průměrné pokračování bez špetky originality. Jenže nyní tu máme po 18 letech od druhého dílu třetí pokračování, které nikdo nechtěl a už vůbec ne v takovéto podobě. Nejde ani tak o to, že Jean Reno a Christian Clavier působí v těchto rolích směšně, přeci jen je jim táhne na sedmdesát, ale o to, že zbytek postav jsou nevýrazné karikatury, vtipy a narážky mezi postavami nefungují, humor se tu vyskytuje jen zřídka a když už na něj postavy narazí, je tak debilní a neúnosný, že máte chuť tuhle blbost okamžitě vypnout, aby vám nezmrv*la názor na první díl. Scénář napsal naprostý trotl, který si necení své práce, film postrádá děj, postavy jsou na pěst a celé se to vleče od nikud nikam. Režisérovi se to postupně rozpadá pod rukama a postavy Godefroy a Jacquouille už ani nepůsobí jako hlavní protagonisté, ale jako zbytek nevýrazných figurek zmateně pobíhajících v ošklivých interiérech, které vypadají stokrát hůř než v prvním "vyšperkovaném" díle. Lituji lidí, kteří si tu hrůzu vytrpěli v kině. Odporné vynucené pokračování, které se jen snaží těžit z vyčpělé popularity prvního dílu. Nostalgických 3/10. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama