Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Po dlouhých letech jsme se dočkali dalšího pokračování Návštěvníků. No už to bohužel není ten humor z předešlých dílů, tento díl je asi nejméně vtipný. Ale najdou se zde scény, při kterých se zasmějete. To období Velké Francouzské revoluce Návštěvníkům moc nesedlo, bylo to hodně dramatické a právě kvůli tomu i vymizel ten humor. Jinak Christian Clavier jako Jacquouillet vypadal jak Napoleon Bonaparte, možná to i byl záměr, jelikož Clavier právě Napoleona ztvránil ve čtyřdílné mini-sérii. Jinak ve snímku se mi líbilia herečka Sylvie Testud, ta mě asi nejvíce zaujala z toho nového obsazení. Závěr filmu naznačuje, že bychom se mohli dočkat dalšího dílu, tentokráte opět v jiné době. Nebudu prozrazovat ve které, ale nevím, jestli by to bylo vhodné to točit, potenciál Návštěvníků se dle mého názoru už vyčerpal. Každopádně Jacquiho „oukéééj“ nikdy neomrzí. :D ()

Aberforth 

všechny recenze uživatele

Stále aj po rokoch výborné,je to stále ten starý dobrý humor, tá istá dobrá hudba tie isté vtipné postavy. Máme šancu zasa vidieť špinavý ale smiešny stredovek, vtipne vykreslenú Francúzku revolúciu a aj konečnú scénu, ktorá by sa dala nazvať slovami "z kaluže do blata". Síce ma trocha ma sklamalo že sme opäť dostali len 20. a nie 21. storočie, ale aj to malo niečo do seba. Dúfam, že sa dočkáme ešte aspoň jednej časti, pretože tento film mi pobavil úplne iným spôsobom, ako tie dnešné komédie, ktoré sú nám servírované a sú v podstate len o drogách, chlaste a sexe. Toto je to, čo skutočne človeka pobaví - návšteva barbarov z iného storočia. Reno, Clavier - Ďakujem. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Meganudny spin-off, ktory ma s predchadzajucimi dielmi spolocne len 2 hlavne postavy. Doba v ktorej sa to odohrava a aj samotny pribeh ma vôbec nebavili. Reno cely film vyzera tak hrozne ako ked v minulych dieloch vypil lektvar. Sakra uz je stary. Jednu hviezdicku davam za Claviera, ktory sa sice len opakuje, ale stale je aspon energicky a obcas sa mu podari vydareny hlod. Vysledok je ale uplna zbytocnost. Na toto sme cakali 18 rokov od konca dvojky, aby sme sa dozvedeli ako to dopadne? Kedze sa vela nedozvieme a zaver je znova otvoreny, tak by som najradsej tento diel ignoroval. 2/10. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Kdož jsi bez mozku, hoď hovnem! Po na svou dobu originální a docela vtipné jedničce, po bez větší mentální újmy vcelku snesitelné dvojce a po sračkovité americké kokotině se patrně Zdeněk vydal na homovýlet do Paříže, chytl z nemytých konečníků úplavici a posral jim tam celuloid. Tento Velký francouzský rektální výtěr by se totiž z fleku mohl jmenovat Le plaisanterie de pierre VI. nebo CrierdeVeilles XI. Je to jen Trošku lépe natočeno, ale jinak to zkušeně osciluje okolo hovadského standardu našich lůzrů a hnojů, tedy mezi debilním, trapným a totálně retardovaným. Po hodině ubohého zmaru, nebetyčně kokotského přehrávání všech zúčastněných a marných pokusů o aspoň nějaký ten tumor mnou začala zmítat neodolatelná chuť začít bučet a přežvykovat, nadávat na pravici, pičovat s lahváčem u fotbalu, přijmout lukrativní zaměstnání jako uklízeč hajzlů v nádražce a pustit si večer něco s Petrem Rychlým. Tak jsem to raději vypnul, abych pak nesežral děckám všechny banány, nenutil je vybírat mi ze srsti kožní parazity a nemusel si předplácet Blesk. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Návrat z chodieb času po toľkých rokoch presne tam, kde sme naposledy skončili...ale v spomalenom tempe. Reno úplne odsunutý do pozadia, ale Clavierov prispôsobivý hulvátsky kretén ma ešte stále neprestal baviť, aj keď fyzického humoru výrazne ubudlo. Na rozdiel od iných som si však ako historik náramne užil aj ten verbálny - práve ten kontrast medzi šľachtou 12. a 16. storočia, smradľavými tvrdými chlapákmi a útlocitnými vyvoňanými fičúrikmi mi náramne lahodil. Lenže potom je tam už postáv akosi zbytočne veľa, žvaní sa v jednom kuse aj keď to nemá významu pre dej ani valného zmyslu (a naopak čo by sa riešiť malo, sa neudeje) a hlavní hrdinovia nemohli mať toľko priestoru, aby neprišli o krky, takže tentokrát vlastne ani nič moc nevykonajú. Iba sa kecá, behá hore dole a zasa kecá, a keď má dôjsť k činu (napr. keď chce Godefroy dobyť Bastilu), tak sa na to zabudne v novom verbálnom príleve. Navyše opakovanie schémy s potomkami, ktorí sa stále tak strašne náhodne objavujú v dokonalej podobe a na vplyvných pozíciach blízko historických udalostí, už nie je zábavné... Akoby sa celé dejiny točili vždy len okolo tých istých rodov. Možno to tak napokon bude, veď ostatne dodnes vidíme, že niektoré gény sa nestratia - napríklad také pažravé a sprosté ako má Jacquille... PS - Je trestuhodným opomenutím, že sa nejakým omylom nepremiestnila do vrcholného stredoveku tá zbytočná partička nesympatických sfajnovelých aristokratov, čo tam celý čas zavadzala so zdanlivo touto jedinou úlohou... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama