Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 4

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (125)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na to, čím to je, je to fajn. Dobře se na to dívá, nepůsobí to otravně, není to bůhvíjak tupé, fekální humor zde naštěstí taky není (ale humor celkově nic moc i tak, vyloženě pro děcka), postavy jsou většinou docela sympatické (a nejradši jsem měl asi tu krysu, jak za celý film řekla jen dvě slova), příběh taky není špatný, animace nijak přepychová, ale ujde... Určitě bych měl co vyčítat, jinak by mé hodnocení samozřejmě bylo vyšší, ale na příjemnou podívanou na jedno zhlédnutí to funguje víc než dost - a to mi k nějaké částečně spokojenosti stačí. 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Mauric 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3* a 4*. Co mě bavilo nejvíce, byl hlavní, těžce nesympatický hrdina, jenž nejde pro urážku daleko a váží si ostatních stejně jako nejbližšího kamene. Oproti ostatním superkladným hrdinům dnešního animovaného světa příjemná změna. I konec potěší. Prostě žádnej velkej hollywood, co si budeme povídat. A Dannyho parťáky nečekejte. Nebo jo? :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom nechápem to nízke hodnotenie. Snímok má príjemný a dobre pozerateľný dej, nechýba ani trocha humoru, napätie a akcia. Navyše všetko je zabalené do peknej animovanej vizualizácie. Ku koncu mu síce trocha dochádza dych, ale moje baby sa aj tak dobre zabavili, pýtajú si repete a to je pre mňa, čo sa týka hodnotenia, tá najlepšia vizitka pre akúkoľvek rozprávku. 70/100 ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Průšvih, tohle byla absolutní nuda. Velká oříšková loupež je na dnešní poměry velice průměrná naanimovaná, má naprosto tuctovej a nezajímavej příběh. Chybí víc vtipných scén a dialogů, chybí zajímavější hudební doprovod, chybí mi tam nějaká originalita. Na Oříškovou loupež velice snadno zapomenu. Mimochodem, ten pes byl dost protivnej už ze začátku, ale jakmile začal mluvit, stal se mi nesympatickým ještě víc. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama