Reklama

Reklama

Green Street 3: Rváči nikdy nezlomení

  • Velká Británie Green Street 3: Never Back Down (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je to už štrnásť rokov, čo Danny (Scott Adkins) opustil prostredie futbalových chuligánov. Jedného večera sa po prijatí hovoru dozvedá, že jeho mladší brat Joey (Billy Cook), ktorý sa rozhodol pokračovať v jeho šľapajách, bol zabitý. Aby bývalý vodca chuligánov zistil totožnosť jeho vraha, vykonal na ňom pomstu a prinavrátil zašlú slávu firme Green Street Elite (GSE), vráti sa do jej čela a znova vstúpi do sveta hooligans, kde sa však pravidlá za ten čas zmenili. (Sufferer)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak mě Green Street 3 mile překvapil. Je to samostatnej film, kterej nenavazuje na původní Hooligans. Naopak si jde svou cestou a místo čistých pouličních bitek jsou zde zápasy v pětičlených týmech. Adkins není tak ultimátní řezník a dostane i pěknou nakládačku. Choreografie je pěkná, i když zdaleka nevyužívá Scottův potenciál. Souboje mohly být i delší, hlavně v části, kdy tým bojuje v lize z posledního místa. Jinak obsazení v pořádku (barmanka parádní :D) a celkem jsem i týmu fandil. Příběh je jednoduchej, bez nějakých zvratů. Hudba taky pěkně dokresluje atmosféru. Přemýšlel jsem dokonce i o plným počtu zvězd, ale zatím dávám 85% :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Scotta Adkinse a po tomhle snímku se na tom nic nezměnilo. Nějaká návaznost s předchozími filmy je naprosto nesmyslná, ani nemá cenu ji hledat. Jsou zde akorát velmi podobné charaktery a více méně jde pořád o fotbal, i když to je celkem jedno. V první řadě jde ale o bitky, které jsou celkem drsné, to se musí nechat. Jako celek je ale snímek vlastně o ničem, což je docela smutné. Zanechalo to ve mě asi tolik jako druhý, tedy skoro nic. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Určitá snaha tu je. Ak film budete porovnávať s filmami ako Hooligans alebo Football Factory tažko sa popálite. Keď to ale porovnáte s tým, čo točí Seagal, Lundgren, Van Damme, Daniels, Austin v poslednej dobe, je to porovnateľné ak nie lepšie. Snaží sa to o príbeh, snaží sa to o herectvo, ale jediné, čo v filme stojí za to, sú súboje, tréningová pasáž a píchateľná barmanka. Scott sa snaží, ale herecky pokulháva. Často ani nemá čo hrať. Ale opäť záleží s čím sa porovnáva. Jeho akčný konkunkurenti nie sú určite o nič lepší. Takže dávam béčkové 3* s kľudným srdcom. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chvilkami jsem si měřil teplotu, jestli náhodou trošku nezáchvatuji ze třiačtyřicítek, nakonec jsem však dorazil k závěru, že je již nějaký moment po mně a v podzemí mi to sčítají za všechny ženy, kterým jsem utrhal křidýlka. A za nebohé, mnou ocizoložněné mouchy. Thymolinový klon z Eflekova rektálního vředu přichází odněkud, kde dělal jakousi dobu něco, zpět do hrůz Británie, aby vedl ostatní západošunkaře v jejich vypouštění bublin. A snaze o podrcení příznivců nekopálistů z Millwalu, samozřejmě. Sakra, ještě cigibrat mu zdechl, málem bych opomněl. A spoilerujme dále. V báru se vyzubí na buchtu, která by v podmínkách ostrovních zrůd aspirovala přinejmenším na miss hrabství, ta mu nečekaně podlehne (byť s kucima z firmy jinak zásadně neprcá, že), tlupu vyžraných stavebních dělníků donutí po prochlastaných nocích vyklusávat maratony a z nudy rozbije policejní mafii. Film má patu narvanou do hlavy, či přinejmenším do prdele. U Zelené ulice tripl: nikdy se už nevracej, downe, se snad nemůže pobavit ani podprůměrně (dokonce i v rámci kmene) inteligentní huligent z Ostravy. Hvězdička za vykozenou Kejsy v kanafasu. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Strašně blbej film, který se bere až brutálně moc vážně, a taky těžce nevyužitý Adkins, který tu většinu stopáže jen hraje ... a když už náhodou má něco skopat, tak dojede na naprosto neschopného režiséra, který všechny bitky (a že jich je tu opravdu málo) neschopně až prasácky stříhá jak ďas, anebo jen stupidně dává zpomalovačky (mimochodem, choreo taky stojí za vyližpiču... jen pro pořádek). Pokud máte rádi Adkinse, který rozdává neuvěřitelnym způsobem rány, kam se podívá, tak se této zasrané nudě raději vyhněte obrovskym obloukem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Za bojovou choreografiou stojí Joey Ansah, ktorý vo filme stvárnil postavu Victora. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno