Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nečakane uhladená Fangoria záštita, nad tak povážlivo seriózne psychologicky spracovaným scenárom. Čo obnáša profesná zanietenosť, ako sa vypláca posadnutosť, až kým človek nezistí , že sa stáva súčasťou toho, čo vlastne vo vnútri odsudzuje a nepripraveného, no udalosťami poznačeného ho pritlačí k zúfalému úniku. Príjemné podprahovo funkčné spracovanie, no viac sa teším na CANIBALa - veď predsa len Perfume....aspoň dúfam. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDSKÉ MASO JE FONTÁNA ŽIVOTA A MLÁDÍ. MÁ PŘEKVAPIVĚ LÉČEBNÝ A REGENERAČNÍ ÚČINEK. JIŽ DLOUHO JE ZNÁMO, ŽE VÁLEČNÍK, KTERÝ SNĚDL MASO...“ /// Když jako parchant pár dní užíráte svojí mámu, může se stát, že v sobě objevíte skrytej talent ke žraní i jinejch lidí (pzn. pro zvídavé - a sraní zákonitě taky). Má to svoje výhody – předně: lidí je jek sraček! Ovšem tady jde o shánění, úpravu a porcování potravy až v druhý řadě. Tohle má bejt HLAVNĚ kulinářskej zážitek! (Nebo prožitek?) Ale baví mě i ta cesta k Marcosovu žaludku. Jasan, ta část, ve který lidi vysej na háku sice chuť na nějakou jednohubku potlačí, ale zdá se mi to bejt bezva nápad. Takovej film o překonání morálního dilema, ve kterým je míra šokovat a zároveň servírovat příběh úměrná časový přípravě a výsledek stane se posléze neuvěřitelně harmonickým, který nechává vyniknout jak sladkým, tak hořkým chutím. A jelikož si dovedu představit pokračování, jdu s hodnocení vo bůček vejš. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych žrát Fugu a zůstat živej. 2.) Potřebuju se naučit, jak se správně zdrhá ze špajzu. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní kanibalský hororový thriller, budící spíše plíživé znepokojení než nějaké intenzivní atmosférické / gore inferno. Vzpomínat se na tenhle kousek určitě moc nebude, ale je řemeslně schopný, chybí logické díry ve scénáři, herci jsou přesvědčiví a závěr je taky docela milý. Navíc to poměrně úspěšně brnká na takové ty temnější znepokojivé struny "co když se taková zvěrstva opravdu dějí", respektive "co bych dělal na hrdinově místě já". Takže za mě spokojenost. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naznačená myšlenka porážky druhu Homo sapiens pro lidskou spotřebu je zajímavá a myslím, že v praxi by se celkem osvědčila, jatečného dobytku tohoto druhu je po celém světě chováno velké množství a jeho nevyužití pro potravinářské účely je bohapustým plýtváním. Zaznamenal jsem však několik pochybení z hlediska platné legislativy na ochranu hospodářských zvířat při usmrcování, samozřejmě si uvědomuju, že v současné době není Homo sapiens považován za hospodářské zvíře, nicméně případná později zapracovaná pravidla budou z těchto předpisů zcela jistě vycházet. Vezmeme-li to chronologicky, pominu teď samotný odchyt divokých jedinců, v budoucnu se jistě dočkáme registrovaných chovů, tak především musím vytknout způsob ustájení, kde nebyly dodržovány minimální standardy z hlediska prostoru, nebyly instalovány napaječky a nebylo k dispozici ani řádné osvětlení. Při porážce pak docházelo ke křížení cest, tedy naháněcí ulička vedla přes soukromé prostory podnikatele. Vlastní způsob porážky pak nesplňoval základní kritéria na omezení utrpení jatečného dobytka, mechanické omračování pomocí paličky na maso je zcela nepřípustné a spařování a odštětinování před porážkou už by se dalo kvalifikovat přímo jako trestný čin týrání, stejně tak jako vykrvování bez předchozího dokonalého omráčení. Další chybou, tentokrát z hlediska hygieny porážky, byl pouze jeden pracovník, který manipuluje s živým dobytkem a zároveň opracovává čerstvé maso. Vlastní prostory pro porážku s malou kapacitou však vypadaly jako dostatečné, stěny i podlahy byly omyvatelné, byl přístup k tekoucí pitné vodě a pracovník byl vybaven pracovním oděvem, chyběla pouze pokrývka hlavy. Jako zásadně nevyhovující však spatřuji nepřítomnost veterinárního dozoru a neprovedení veterinární prohlídky masa a orgánů před uvedením do oběhu. Nicméně chápu, že tato záležitost se teprve objeví v předpisech až po zlegalizování porážky tohoto druhu. Závěrem se dá říci, že toto instruktážní video by v některých ohledech mohlo být při vypořádání se s výše uvedenými námitkami použito i jako prezentace pro legislativce Evropské unie a zavedení Homo sapiens jako porážkového zvířete. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Španělská specialitka připravená na zlatém podnosu, bohužel s nepříliš propečeným steakem. Nic proti labužníkům, kteří dávají přednost syrovější flákotě ze zadního lidského, jen jsem asi čekal aromatičtější bylinky. Ale dost už gurmánských choutek...! "Všežravci" se blíží spíš k takovému Bitter Feast, než ke klasickému kanibalskému hororu. Čekejte tudíž naleštěný vizuál, načančané stolování, přesně trefené obsazení a pomalejší tempo. Mučeníčka nebo gore spíš minimum. Tenhle snímek si pohrává hlavně s příběhem a tím znepokojujícím obsahem. Další kapitolou jsou nádherné baby, co se nebojí svlékat a ukázat své bohaté vnady. Vidět je v jinym filmu...hmm... Ale dost už sexuálních choutek...! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama