Reklama

Reklama

Po smrti otce se čtyři sourozenci (Jason Bateman, Tina Feyová, Adam Driver, Corey Stoll) v různě složitých životních situacích vracejí do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou společně s přehnaně starostlivou matkou (Jane Fondová) a nesourodou změtí drahých poloviček, bývalých partnerů i promarněných lásek. Na přetřes tak přichází jejich minulost a vztahy s lidmi, kteří je milují a znají nejlépe. Jejich společné soužití nakonec vyústí v hysterické a emocionální situace plné chaosu, humoru, lásky a vykoupení, které umí dát jen rodina. Ta nás sice vždycky dovádí k šílenství, ale stále nám připomíná naše nejčistší a nejlepší já. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Paskvil kde se mermomocí scénář snaží dělat srandu.Kdyby nic tak by vám mělo vykouzlit úsměv na tváři hovínko v nočníku.Něco tak nemožného jsem už dlouho neviděla a nezachrání to ani zasněný pohled Batemana do silikonového výstřihu své matky vzpomínajíc na doby,kdy ten výstřih byl jen jeho a nebyl silikonový.Je to docela nářez... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zachytenie osudov členov jednej veľkej rodiny, ktorých dohromady dostane strata ich otcov. Celkom prijateľne natočené, miestami však obsahuje príliš zbytočných scén. Z hereckej stránky priemer. PS: Aj som sa zastavil (ako všetci) pri „lesbickej scény“ J. Fonda. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Mile mě překvapilo, že film disponuje docela slušnou dávkou humoru a mnohokrát jsem se od srdce zasmál. Bohužel postupem času zábavnosti ubývalo a naopak prim začala hrát klišé (o předvídatelnosti celého filmu stejně jako jednotlivých vztahů se snad ani není potřeba zmiňovat). K tomu se přidal falešný sentiment, patos, křečovitost, trapnost, důraz na „správné“ hodnoty a životní „pravdy“ (z nichž jsem mohl bez ironie souhlasit led tak s „Někdy je prostě těžké vidět lidi z tvojí minulosti, když je tvoje přítomnost tak moc podělaná, víš?“) a film byl s každou minutou čím dál méně snesitelnější, o konci ani nemluvě. Ve výsledku to tak dělá pouze průměr. „Promiň, že jedu pozdě.“ – „Jsi hajzl!“ – „Řekni mi něco, co nevím.“ – „Máš tričko naruby.“ – „Tak to jsem nevěděl.“ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nesourodí sourozenci (4) se sjíždějí na pohřeb otce a týden musí vydržet pospolu, s matkou i starými známými v rodném městě. V počátečním chaosu možná příliš tlačí na komediální pilu, ovšem sympatické, kvalitně vyprofilované charaktery s lidsky zašmodrchanými pokrevními pouty to ustojí. Proto mě posléze zamrzelo těch několik utnutých, neuspokojivě (ne)dořešených vláken v schematickém závěru. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ak som si niektorý film schopný pozrieť viackrát do roka, tak TIWILU. A zakaždým v ňom objavím úplne inú dimenziu, iný rozmer. Scény, ktoré ma kedysi dojímali, ma pri novom pozretí rozosmejú a naopak.  NIe je dokonalý, ale to nie je ani život, (rodinné) vzťahy, ktoré dokumentuje. Herecky srdcovka, Adam Driver rulezzzzzzz. 4ever. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Wendy (Tina Fey) pije s Juddem (Jason Bateman) na střeše víno, se stále mění množství vína v její skleničce, přestože ji Judd vzal láhev, aby už nepila a tak si neměla jak dolévat. (hansel97)

Reklama

Reklama