Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Doby, kdy Frank Drebin spojoval jednotlivé gagy svým, abych tak řekl, flegmatickým stylem a jen se u toho mírně (a vtipně) pitvořil (házel udivené pohledy do kamery), jsou nenávratně pryč, zdá se. Dnes tu máme hyperaktivního zmrda, který se křečovitě snaží nacpat cokoliv debilního do každého záběru, aby se mohl zasmát i ten poslední debil. Sází na křečovitost, přehnanost vytlačenou do nejvyšších extrémů, aby to hnulo i s věčně apatickým zhulencem před televizní obrazovkou, jelikož snad asi jen pro ně je určen tento snímek. Jako na objednávku pro vypatlance, nevím, nechápu. Zíral jsem na to užasle a nevěřil vlastním očím. Kupodivu však lze zde nalézt i skutečně vtipné pasáže a to třeba hned v konverzačním humoru (scéna o rozhovoru černocha s Mexikáncem na téma rasismus), což je u takového filmu vyloženě s podivem. Pasáže parodující jednotlivé originály fungují občas. Někdy si řekne, že to dobře zparodovali, prostě ne úplně tak hloupě, ale někdy zas přijde na řadu to zbytečné a trapné hnaní fóru do maxima a tam to právě padá. V půlce jsem to vzdal. krátká sonda do myslí zhuleného negra mi bohatě stačila. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší a hlavně zábavnější, než unylá jednička. Ubylo (ale jen o trošku) gangsta keců a trapných scének s létajícím nádobím, naopak přibyla kočička Jaime, víc odkazů na horory a jejich očekávané shazování. Třeba taková nevázaná hardcore šukačka s panenkou Abigail, tu jsem si musel přetočit asi třikrát! ()

Reklama

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli byl první díl křečovitý průjem, nevím, jakým výtokem, exkrementem, nebo nadávkou, nazvat tenhle zmetek, který nemá co do činění s filmem nebo zábavou. Počítám však, že tupost lidí, tohle veledílo xkrát zaplatí, takže můžeme brzy, po další dávce hororů, očekávat další díl, této sofistikované podívané, za které bych tvůrce i všechny zúčastněné, mlátil kladivem přes prsty. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že mě první díl bavil dost. Zasmál jsem se mnohokrát a považoval jsem ho za lepší novodobou parodii, protože ty odpady co vychází, na to se nedá koukat a Haunted house hodně vyčníval. Druhý díl už je však o něco slabší. Recyklace vtípků z dílu prvního mi nepřišla moc vtipná, ikdyž to Wayans převedl ještě na větší úroveň trapnosti. Nemůžu říct, že jsem se u něčeho nezasmál, ale už to nebyl tak intenzivní smích, spíše jen pousmání. Potěší nějaké zajímavé narážky(třeba ta na Scarie Movie mi přišla hodně povedená), dobře zparodované některé situace z oblíbených nových duchařin a casting taky není vyloženě zlej. Některé scénky pobavily, některé stály za hov*o a ještě potěšilo pár hororových efektů. O třídu horší, ale pořád to tak nějak nenudí. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Z roka na rok su potomkovia Scary Movie stupidnejsi. Scenar od cernocha s cernochom v hlavnej ulohe poskytol mozno najrasistickejsi film v historii, pocnuc vyprazanym kuratom, ciernymi znasilnovacmi v base, ghetto recami, rasistickymi manzelmi a policajtami a konciac cernoskami odsudzujucimi medzirasove vztahy. Tak 40% casu tvori Wayansovo zoskupenie vsetkych rasovo stereotypnych vtipov, dalsich 40% casu nieco rozbija alebo otrtkava a zvysnych 20% tvori jeho vykradanie sameho seba. Niektore casti su takmer 100% okopirovane z jednotky, snaha ozivit to ziadna. Nepatrim k tym ludom, ktory sa samolubo usmievaju pri Allenovskych komediach a s frknutim ohrnaju nosom nad inymi typmi humoru. Kludne sa rad pobavim aj na sexualno-fekalnych parodiach ako Hounted House, pokial v sebe maju aspon trochu originality a nepredvidatelneho humoru. Nanestastie v tomto pripade vo filme mozete citat ako z ruky - Mexican si robi srandu zo stereotypov a o chvilu nato sa vezie okolo v lowrideri za zvuku klasickej melodie s rodinou, aby si nakupili civavy. Podobne scenky ako mlatenie gumeneho gurata, babiky, krabice, nocnych motylov su tak otrepane, ze sa nezasmejem ani nasilu. Jedna hviezdicka je zato, ze pri kadencii s akou sa valia vtipy sa naslo zopar momentov, kedy som sa zasmial. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno