Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

Spilif 

všechny recenze uživatele

Dám dvě protože na tři to není, ze začátku jsem se dost usmíval až mi přítelkyně říkáš co ti je jako tak smíchu protože semnou nekoukala, když tam do toho midlili tak mi říká co sis to proboha pustil takhle odpoledne... No a přešlo cca 20-30 minut a tahle ze začátku našláplá komedie se dostala do tak zvláštních kolejí že jsem se už neusmál... No nevím prostě začátek skvělej a pak už jen útlum. Za mě velká škoda ale určitě tahle komedie neurazí. Znovu bych si ji už ale nepustil:) ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Skvělé, dlouho jsem se tak nepobavila, Katherine Heigl je zárukou zábavy jako svého času Goldie Hawn nebo později její dcera. Zde fascinovala se svým obligátním výrazem jako Dexterka. Patrickovi sice komediální role nejsou v jeho filmografii blízké, a právě proto v tomto filmu dokazuje, jak kvalitní je herec, že i přesto nasadil výraz vtipného chudáčka (neustále mne tím rozesmíval) a podpantofláka, kterým je i ve skutečnosti. Snad se pro komedie propůjčí i do budoucna. Bavila jsem se. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Strašná zábava. Patrik Wilson ako keby sa pre postavy nímandov a looserov narodil. Film si značne užíva predávanie informácií postupne pričom každá je doplnená o slušnú mieru WTF momentov. Heigl konečne praskla romantickú bublinu a jej premena na ženského Dextera bola aj pre mužské oko poriadne lahodná. Film, ktorý sa zručne vyhýba všetkým klišé, ale je zase pravda, že skôr ako o nejakú pointu mu ide o zábavu. Asi v rovnakej miere ako tomu bolo v Carnahanovom Stretch. Rovnaký princíp, ale tentoraz bez logických lapsusov. Brewster na spapanie a Belushi ako pohodák. Film pre tých nepraktických ustráchaných chlapov a ich pridrbané manželky, kde na konci aj slaboch spraví niečo pre ten svet. Seriózne rozmýšľam nad plným počtom. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemasný neslaný a ještě to hraje na obě strany.Myslím si,že tolik krve v jedné scéně není ani v ledajakém hororu a vůbec to tam nemělo co dělat.Jestli komedie pro rodinu,tak to asi ne.Když člověk přistoupí na záměr režiséra,tak ho to i chvilku baví,sice jsem si to pustil kvůli Wilsonovi,protože Heigl se mě stále hnusí,tak aspoň pro ní trochu jiná role v lepším slova smyslu.Nezasmál jsem se ani jednou,takže jsem to jenom dojel,protože jsem se těšil jak dopadne konec a ten aspoň dopadl jak jsem chtěl,jinak zklamání,který se snaží chvilku ukázat,že stokrát viděné jde natočit i trochu s tím naturalistickým násílím.Bohužel nejde.50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mať doma takú manželku, ktorá musí mať všetko (sex nevynímajúc) dopredu naplánované len preto, aby bolo všetko dokonalé, je vážne peklo. V tom prípade sa hádam aj dá prižmúriť jedno očko, že utýraný, podpapučový manželík vystrekol svoje šampanské inde. Zaplatil však pridraho, nerátal s tým, kam až je jeho manželka schopná zájsť... Ide síce o blbinku, ale je tu niekoľko momentov, ktoré mi rozhýbali brucho. Na nadpriemer to nie je, ale ako príjemná a oddychová čierna komédia by snímok nemal nikoho uraziť. 60/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama