Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Clare Sera, Ivan Menchell | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Happy Madison, Gulfstream Pictures, Karz Entertainment | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 126,8 miliónov $ | Ocenenia: - || Má to svoje svetlé chvýle, tak isto ako fakt, že si ďalšiu Sandlerovku už na vlastnú zodpovednosť nepustím. Jedine v prípade, že o nej búdú všetci spievať oslavné ódy. A to asi veru nehrozí. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V jedné české písniček se zpívá "tisíckrát obehraný schéma, dojemná kantiléna". Až na to, že tohle není ani trochu dojemné, ale obehrané je to až na kost. V poslední době mi přijde, jakoby Sandler hledal sám sebe a z nouze bere každou sračku, jen aby měl co vydávat. V tomhle filmu překvapil snad jen Terry Crews, měl dostat více prostoru! ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Klasická Sandlerovka kde nechybí děti se super hyperaktivitou, nějaká ta romance a konec předvídatelný už od 5. minuty. Dalo se na to koukat, ale považuji to za druhou slabší komedii od Sandlera vůbec. Ta první jsou Machři 2. Průměrná komedie, kde jsou některé vtípky ok, ty další se snaží, ale nezasmál bych se ani zhulený po 4 gramech a ostatní vyloženě zbytečné. Drew je pořád kočka a chemie mezi ní a Adame je fajn. Na jedno zkouknutí ok, ale další už prosím ne. Ps. Poslední půlhodina byla neskutečně ubíjející a tak bych to o těch 30 minutek zkrátil. Taková stopáž je přepálená a zbytečná na takový typ filmu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a opět další recyklační dvouhodinovka. Tentokrát sice druhá polovina docela výsledný dojem zlepšila, avšak i tak je Blended jen kopírka toho, co už tu stokrát bylo i od samotného Sandlera a i přesto, že ho mám celkem rád, mě ty samé vtípky po dobu 16ti let už zkrátka nebaví. Po Jackovi a Jill se nicméně jedná o mírné zlepšení. Onen feel good moment jako 50x a stále poprvé, o který se tu pokoušeli, však tak úplně nenastal. [35%] ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)
  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)
  • Stejně jako ve filmu Zkus mě rozesmát (2011) si i zde zahrála malou rodi Sandlerova manželka Jacqueline. Mohli jsme ji spatřit ve scéně, kdy jedna z matek v kroužku kreslení říká, že jí její dítě pořád tak trošku nenávidí, a Jacqueline jí na to odpoví, že se ráno probudila s polštářem u obličeje. (Tessx)

Reklama

Reklama