Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice příjemné překvapení. Doufal jsem, že pro mě Blended bude alespoň guilty pleasure, ale velice mě překvapilo, jak dobře jsem se bavil. Drew Barrymore mám rád a celkem nechápu obecné přirovnávní Sandlerových filmů či přímo Adama Sandlera k Troškovi nebo Magnuskovi. Jistě, ne všechny jeho filmy jsou dobré či vtipné, ale většina z těch, co jsem viděl mě bavila a ačkoli se i v Blended objevuje nemálo rádobyvtipných a přehaných situací (typu někdo něco řekne a vzápětí kouká na pářící se nosorožce), pozitivní atmosféra převažuje a mě zkrátka bavilo na to koukat...a co víc, občas jsem se i pousmál a ke konci měl radost, že jsem si pustil skvělý feel good film. Spokojenost. PS : Skvělý twist k jejich staršímu společnému filmu :) PPS : Naprosto bezkonkurenční Terry Crews bavil pokaždé, co se ukázal..nebo spíš jeho tělo :) ... 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,294,610Tržby Celosvetovo $126,794,610Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,296,090 //počet predaných kusov 187,958Tržby za predaj DVD v USA $5,716,085 //počet predaných kusov 355,080║ nakoniec celkom roztomilá komédia akých je už neúrekom ale dobre a to ale na začiatku to tak moc ružovo nevypadalo, za posledné roky troška Sandler napravil chuť /60%/ ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten úvodný rozjazd nebol najideálnejší. Povedal by som, že to zaváňalo až katastrofou ( ktorú som vďaka malému komerčnému úspechu aj čakal ). No v momente, keď sa story dostala do Afriky, skóre sa vylepšilo mnohonásobne. Typické sandlerovské hlásky, aj humor roztomilý, úžasné vedľajšie postavičky ( všetci do jedného ), dojáky. To všetko dodalo tejto komédii punc kvality. Pri záverečných titulkách som pocítil pocit spokojnosti a blaženosti. Naozaj pekný a príjemný film. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

USA mají pořád obří problém s rasismem a důkazem je mmj. i tenhle film. Nesourodá dvojice mírně upjaté ženy a protivného odpudivého chlápka se dá dohromady až na africké superluxusní dovolené a to za přispění Afričanů, kteří jsou buď slizce sexuchtiví, tupí nebo neschopní. Což má sloužit k obveselení publika a také ke spojení dvojice, která by v reálném životě měla od sebe zdrhat, jak nejrychleji by uměla. Film předkládá i takové atrakce, jako jsou například „echt domorodé tanečky“, které si pro zasmání zkouší i zpovykaní, luxusem zhýčkaní běloši, alias bílí massa páni a paní opečovávání černoškým osazenstvem hotelu. Místy je to až nechutné. SHRNUTÍ: Kterak si v Africe zahrát na plantážníky a ještě přitom sbalit bílého opruza/opruzu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na Adamovi Sandlerovi je už docela vidět, že stárne a jeho obličej vypadá místy hodně unaveně, ale spojení jeho osoby s Drew Barrymore opět funguje. Ty dva si ve filmech prostě sednou. Není to vtipné od začátku do konce, jsou zde hluché, romantické momenty, ale ti dva to zachraňují, stejně jako klasické sandlerovské postavičky, kterých je i tady dost. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy se Lauren (Drew Barrymore) baví o změně účesu mladé Hilary (Bella Thorne), je vidět, jak její ofina několikrát změní svůj tvar. (juta)
  • Vo filme si zahrala celá rada známych juhoafrických tvárí, najznámejšia z nich je Josette Eales. Cameo si strihol aj juhoafrický hráč kriketu a jeden z najlepších nadhadzovačov Dale Steyn. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama