Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je docela hop. Dvojice Sandler a Barrymore je super a chemii mezi sebou mají. Vcelku velmi podobný námět jako u Zkus mě rozesmát (2011). Vdovec s dcerami a rozvedená matka se syny. Romanticky to funguje, humorem vlastně taky. Já se příjemně bavil. Jen na předchozí film s Aniston to prostě nemá. (55 %) ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Sandler mě posledních pár let vůbec nebaví, ovšem u jeho třetího spojení s Drew Barrymore jsem se bavil. Pořád je to typický Sandler - znuděná hlavní postava, pitvoření se, občasné cringe fórky, vizuální humor a milion klišé, díky kterým vás ten film nemá absolutně čím překvapit po příběhové stránce - naštěstí je to vše (na jeho poměry) umírněno, hozeno do exotických lokací a především se tu staví na emocích. Příběhová linie s prostřední dcerkou je silná, fungující a slouží jako kotva pro usměrnění ostatních charakterů. V záplavě plevele, který nám Sandler v posledních letech nadělil, je tohle pohodová romantická komedie, kterých je dnes jak šafránu. PS: Terry Crews je boží. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V jedné české písniček se zpívá "tisíckrát obehraný schéma, dojemná kantiléna". Až na to, že tohle není ani trochu dojemné, ale obehrané je to až na kost. V poslední době mi přijde, jakoby Sandler hledal sám sebe a z nouze bere každou sračku, jen aby měl co vydávat. V tomhle filmu překvapil snad jen Terry Crews, měl dostat více prostoru! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Musíte mít filmy Sandler & Barrymoreová rádi, aby se vám to líbilo a nadšeně jste tleskali ručičkami. Jinak maximálně oceníte občasnou účast nekorektního humoru a především to, že to není, ačkoliv se jedná o rodinou komedii, debilně sladkobolné a totálně mravokárné. Vůbec ne. Nicméně, vystihl to StuntmanMIKE ve svém komentu, tak se vyplatí to dohledat a přečíst si to. Ono takhle, vyplatí se vám, dát si MIKA do topky a číst si jeho názory na filmy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

USA mají pořád obří problém s rasismem a důkazem je mmj. i tenhle film. Nesourodá dvojice mírně upjaté ženy a protivného odpudivého chlápka se dá dohromady až na africké superluxusní dovolené a to za přispění Afričanů, kteří jsou buď slizce sexuchtiví, tupí nebo neschopní. Což má sloužit k obveselení publika a také ke spojení dvojice, která by v reálném životě měla od sebe zdrhat, jak nejrychleji by uměla. Film předkládá i takové atrakce, jako jsou například „echt domorodé tanečky“, které si pro zasmání zkouší i zpovykaní, luxusem zhýčkaní běloši, alias bílí massa páni a paní opečovávání černoškým osazenstvem hotelu. Místy je to až nechutné. SHRNUTÍ: Kterak si v Africe zahrát na plantážníky a ještě přitom sbalit bílého opruza/opruzu. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Na začátku filmu, kdy jsou Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) v restauraci, si Lauren pobryndá halenku. V každém dalším záběru je pak ale halenka pobryndaná trochu jinak. (Amper01)
  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno