Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 2
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 2

Recenze (64)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot prozatím představil typickou The CW břečku pro teenagery a já na něm kromě zajímavě napsaného finále neviděl zhola nic. Začínám mít pocit, že jsem už všechno filmové/seriálové viděl nejméně tisíckrát, a teď už se na to jen dívám stále dokolečka... Větřím průser, rád se spletu. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Ano, tihle Lidé zítřka skutečně vypadají, že se vydávají ve stopách Jumpera, až tak špatně to totiž vypadá.. Ani ne tak X-Men či případně Misfits, jako spíš Smallville se všemi jeho kiksy, mezi nimiž mě snad nejvíc irituje to užívání deus ex machina.. Po pilotu se zdá, že další epizody nechám raději skutečně na Zítřek a hodnocení pro jiné Lidi.. I když..;) ()

Reklama

Anduril 

všechny recenze uživatele

Seriál dosť priemerný jednoduchý, ale so zaujímavými mladými hercami a dejom... Mal dosť veľký potenciál, škoda že bol zrušený. Asi to bolo pre ten rozvláčny začiatok, najlepšie boli posledné štyri diely. Dosť ma ešte vyrušovali posteľové scény, fest primitívne dialógy a nízky hodnotový rebríček ktorý ponúka. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Totálně zapadlý nevinný sci-fi seriál pro teenagery by se do našich končin asi vůbec nedostal, kdyby jej kdysi ještě TV Fanda minimálně ve dvou reprízách neuvedla. Robbieho Amella jsem měl dřív celkem v oblibě, dlouho mi bylo vskutku líto, že opustil mého favoritního Flashe a kromě něho jsem si v tomhle seriálu našel ještě větší klenot. Jsem z dětí, co odrostly na rodinné sérii zaváté prachem jménem Spy Kids a už tam jsem měl jako malý slabost pro Alexu Vegu. A Tomorrow People mi po letech ukázali, jaká neskutečná kočka z ní vyrostla. Škoda, že nedostává vícero hodnotných rolí. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Copak nám úvodní epizoda přinesla do vod žánru nového? Zhola nic! Máme tu tisíckrát viděné středoškolské drama s krásnými a na svůj věk (fyzicky i psychicky) "vyspělými lidmi. Tvůrci zkopírovali učebnici Klišé A - Z. Na druhou stranu zde zůstává překvapivě funkční a milý komiksový feeling s nímž si tvůrci kupodivu umějí vyhrát. Možná se k tomu po celé sezóně vrátím - dle ohlasů - ale nevěstím tomuhle "dítku budoucnosti" nijak zvlášť zářnou budoucnost. 60% ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama