Reklama

Reklama

Láska ve hvězdách

(seriál)
  • Česko Láska ke hvězdám (více)
Trailer 2
Romantický / Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, 2014, 8 h 47 min (Minutáž: 38–42 min)

Tvůrci:

Meredith Averill

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Aimee Teegarden, Matt Lanter, Grey Damon, Greg Finley, Brina Palencia, Chelsea Gilligan, Andrea Frankle, Indigo, Maggie Elizabeth Jones, Melise (více)
(další profese)

Epizody(13)

Emery Whitehillové bylo šest, když v jejím rodném městečku havarovala mimozemská vesmírná loď. Nezáleželo na tom, zda návštěvníci z jiné planety přišli v míru nebo s cílem ovládnout Zemi. To lidé, kteří si Atriánce chtěli podrobit, vyprovokovali souboj.
Uprostřed tohoto konfliktu se šestiletý atriánský chlapec Roman ukryl ve staré kůlně za Emeryniným domem a ona se ho rozhodla chránit. Za tu krátkou chvíli, kterou spolu Emery a Roman strávili, mezi nimi vzniklo pevné pouto, ale úřady brzy Romana odhalili a odvedli.
Uplynulo deset let a Emery stále žije v přesvědčení, že Roman tu noc zemřel. Mezitím se Atriáni usadili na Zemi, ale byli důsledně odděleni od lidí a vyhnáni do přísně střeženého tábora zvaného Sektor.
Nyní, poprvé od jejich havárie, se Atriánci rozhodnou nechat zapsat první studenty na střední školu. Chtějí zjistit, zda je jejich integrace mezi lidstvo možná.  Celý svět tuto snahu pozoruje s obavami.
Emery hned první školní den na nové škole zjišťuje, že mezi atriánckými studenty je také Roman. Jejich dětské pouto vydrželo, ale okolí jejich vzájemné přátelství odsuzuje. (AXN)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (41)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další seriál o integraci mimozemské civilizace mezi lidstvo tentokráte v pojetí prostých teenagerů. Opět se tu řeší typické problémy a nevraživosti mezi sebou a i na své mládí přirozené lásky a zklamání. První díl naprostá vykrádačka ´E.T.Mimozemšťana´ a nějak mi unikla pointa nebo smysl to takto prezentovat. Poté už dějová linka jede po své cestičce, jenomže bohužel opět velmi unyle. Tyhle seriály jsou už naprosto na jedno brdo a je jedno jestli se jedná o upíry, lidi s nadpřirozenými schopnostmi či jako v tomto případě mimozemšťany. Scénáristé už zoufale vykrádají jeden druhého a tak neustále vzniká jedna podivnost za druhou. A tak opět vznikl další naprosto zbytečný televizní seriál bez veškerých ambicí něčím zaujat či překvapit. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Na chrbte zaujímavej témy xenofóbie, sa vezie ďalší teenegerský príbeh lásky. Okrem riešenia klasických problémov mladých ľudí na strednej škole v rámci telenovely, sa do deja pridala zápletka prisťahovalectva mimozemšťanov na našu planétu. Nebol to až taký vyšperkovaný mix romantiky a temného sci-fi, ako som čakala, ale zvládla som pozrieť všetky diely. Keď hovorím, že všetky, tak všetky, pretože 8.5.2014, bol tento seriál definitívne zrušený. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Hmmm, stanice CW nepřekvapila (jako se jí to letos povedlo u nápaditě zpracovaného historického Reign). The Vampire Diaries, kde jen místo upírů pobíhají mimozemšťané, je stejně ubíjející teenagerskou "romancí"! To už i letošní The Tomorrow People (sci-fi se špetkou rozebíraných vztahů) má větší potenciál. (Srovnávám samozřejmě jen s aktuálními seriály totožné televizní stanice, která je zaměřena na mladé publikum.) 20% [seriál ZRUŠEN] ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na první pohled překvapí vymazleným vizuálem a citem pro budování napětí, které je následné chytře využito v samotném závěru. Na pohled druhý další produkt z teen CW, kde je každá postava krásná, svalnatá, stylově oblečená s až podivným zápalem pro řeckou filozofii či anglickou literaturu. Mohlo se jednat o milou jednohubku, ale CW po The Tomorrow People dokonale pohřbila další nadějné scífko. Škoda. 50% ______ P.S. Soundtrack je tím nejsilenším pozitivem na celém pilotu, avšak ve většině míst naprosto přehlušuje dialogy. ()

everything 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice sladká čtrnáctka, ale přesto mě to překvapilo. Našel jsem to jen náhodou a zaujal mně popis. Za pilot dávám 5/5. Bohužel, jak je již zvykem teď teprve přijde sračkoidní část seriálu. Pokud se to nebude zdárně a rychle vyostřovat a nebude to mít svižný postup bude to stejná blbost jako tomorrow people atd. které zmiňuje Vojťas... PS: tomorrow people sleduji, ale postupem času zjišťuji, že se mi začínají líbit více mini-série jako American horor story... Protože tam se děj otevře a uzavře během půl roku, kdežto u nekonečných seriálů typu ulice je to jen stereotypní hovno. //edit, umázávám zatím jednu hvězdu za to, že to začíná být sračka ()

Galerie (176)

Zajímavosti (2)

  • Atriánský jazyk Sondiv vymyslel David J. Peterson, lingvista, který pracoval i pro seriál Hra o trůny (od r. 2011). (wee_n)

Reklama

Reklama