Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že dobré komedie dokáží v Americe vytvořit i lidé, o kterých toho osobně moc nevím. Jake Johnson a Damon Wayans Jr. totiž nejsou zrovna tváře, které bych v televizi vídal nějak často. Stejně tak i režisér Luke Greenfield mi nic moc neříká. Výsledek je ale docela bezkonkurenční. Dva blbci nemají do čeho píchnout a tak si začnou hrát na policajty. Je to blbý přesně tak, jak to zní, ale na druhou stranu si s nimi člověk zažije opravdu slušnej kopec zábavy. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Let's Be Idiots! Najzbytočnejší tohtoročný komediálny prírastok, ale tak čo čakať od režiséra Luka Greenfielda, ktorý ma na rováši také skvosty ako napríklad Zviera s Robom Schneiderom z roku 2001. Ani Falošní poliši nie sú nijako zábavnou komédiou, tobôž nie dobrým filmom. Vyslovene síce neurazia, ani neznechutia tak ako svojho času dementné Zviera, ale po celý čas to nie je ničím zaujímavé a už vôbec nie vtipné. Po prvých pätnástich minútach je jasné, že režisér sa spolieha akurát na scény typu: „Jeden z ústredného dua je tak trochu pripečený dobrák, ktorý sa vrhá bez rozmyslu do akejkoľvek bláznivej situácie, druhý je černoch strachopud, ktorý sa neustále bojí, ale kamoš ho vždy presvedčí na ďalšiu koninu. A obaja sa smejú z toho, že im ľudia skočia na to, že sú falošní policajti a vystrájajú idiotiny.“ No a to je celé, takéto scénky sa tu objavujú v podstate bez zmeny od prvej do poslednej minúty a už pri štvrtej to nikomu okrem ústredného dua nepríde nijako zábavné. Veľmi skoro tomu dôjde dych a nasleduje neradostné zistenie, že tvorcovia skutočne nič iné neponúknu. Všetky náboje (aj to prevažne slepé) vystrieľajú v úvode a ten zvyšok už len tak nemohúco pláca na mieste, keďže zvyšok filmu nie je čo sledovať. Byť to nejakým polhodinovým sitcomom, tak som k tomu milosrdnejší, ale pri celovečernej, prehnanej vyše stominútovej stopáži to neskutočne ubíja. Pri pomyslení, že toto leto tu bola aj o niekoľko (desiatok) úrovni lepšia, sebareflekčná buddy policajná komédia 22 Jump Street je Let's Be Idiots nevýrazným prdom do vetra, ktorý si nikto nevšimne. Vyslovene to síce neotravuje, ale je to celé také nijaké, nevýrazné a zbytočné, že nemám ochotu tomu udeliť čoby len o bod viac, aj keď tie dve hviezdičky by som si vedel obhájiť, no nemám síl. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec na mě ta komedie zapůsobila docela dobře, a to jsem se dál, že to bude hodně špatné, že tu bude spousta přehrávání a nebude to mít moc smysl. Smysl to má, i když příběh není nijak úchvatný. Je to ale dobře zvládnuté a na ten průměr to dosáhne v pohodě. Členové Wayansovic rodiny, pokud nepřehrávají, mě docela baví. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Damon Wayans Jr. sice vypadá úplně stejně jako jeho otec, škoda jen, že komediálního talentu má polovinu, i ta ale stačí aby s tím druhým vomastkem vytvořili slušnou dvojici, která utáhne totálně průměrnou komedii co místy dokáže neskutečným způsobem rozsekat a místy je jenom zvláštní.Proto taky hodnocení zaokrouhlim spíš nahoru, protože jsem nenarazil ani na jednu vyloženě trapnou scénku a i to se počítá.Škoda, že na tu docela velkou stopáž nepřipadne moc akce, protože finální bitka je dost fajn a konečně dodá tomu filmu pořádnou šťávu.Tyhle americký komedie nalajnovaný podle tuny klišé se buď povedou, nebo nepovedou a Let's Be Cops to jedno podívání utáhne s hlavou vztyčenou.70%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $82,390,774Tržby Celosvetovo $137,614,054Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,757,143 //počet predaných kusov 96,221Tržby za predaj DVD v USA $9,343,945 //počet predaných kusov 622,857║ dalo sa, sadlo to, je tam celkom zábavná ústredná dvojica aj keď Damon Wayans Jr. je v niektorých pasážach zbytočne moc otravný /60%/ ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama