Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase človek natrafí aj na ľahkú komédiu, ktorá naozaj pobaví, vôbec neurazí, je tak správne uletená, ale zbytočne nepreháňa a na pobavenie naozaj nepotrebuje nadmerné presexualizovanie ani prvoplánové fóry. Táto patrí medzi tieto typy, má naozaj slušný rozjazd aj zápletku. Škoda len tej druhej polovice, to už bolo také priemernejšie, scenár šliapal vodu, mohlo to byť vtipnejšie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že dobré komedie dokáží v Americe vytvořit i lidé, o kterých toho osobně moc nevím. Jake Johnson a Damon Wayans Jr. totiž nejsou zrovna tváře, které bych v televizi vídal nějak často. Stejně tak i režisér Luke Greenfield mi nic moc neříká. Výsledek je ale docela bezkonkurenční. Dva blbci nemají do čeho píchnout a tak si začnou hrát na policajty. Je to blbý přesně tak, jak to zní, ale na druhou stranu si s nimi člověk zažije opravdu slušnej kopec zábavy. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lze zazlívat komedii s debilní podstatou, že vykazuje známky debility? S přítomností plodu Wayansovic sémě se nabízel konopně-vylučovací směr humoru, ale Greenfield přišel s něčím jiným. Rychle se vystřílel slepými na téma šaty dělaj člověka a pak se už jen bezradně topil v žánru akční komedie. Mimochodem, to duo trapných švestek mělo zavřít Andy Garciu za sebepoškození dobrého jména.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Damon Wayans Jr. sice vypadá úplně stejně jako jeho otec, škoda jen, že komediálního talentu má polovinu, i ta ale stačí aby s tím druhým vomastkem vytvořili slušnou dvojici, která utáhne totálně průměrnou komedii co místy dokáže neskutečným způsobem rozsekat a místy je jenom zvláštní.Proto taky hodnocení zaokrouhlim spíš nahoru, protože jsem nenarazil ani na jednu vyloženě trapnou scénku a i to se počítá.Škoda, že na tu docela velkou stopáž nepřipadne moc akce, protože finální bitka je dost fajn a konečně dodá tomu filmu pořádnou šťávu.Tyhle americký komedie nalajnovaný podle tuny klišé se buď povedou, nebo nepovedou a Let's Be Cops to jedno podívání utáhne s hlavou vztyčenou.70%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla božsky svěží, nahláškovaná a neseriozní komedie plná skvělého humoru, topových hlášek a hlavně se skvělou hlavní dvojkou. Herecky je vidět, že je to prostě baví a užívají si role co to jen jde, chemie je mezi nimi skvělá a když se k tomu přidají originální gagy a hlášky, dostatek zábavné akce a rychlé tempo filmu, vychází mi našlapaná čtyřhvězda, která pobaví snad všechny skupiny diváků. Čirá radost. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Luke Greenfield Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama