Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladičká nadaná běžkyně Sára dostává příležitost nastoupit do atletického programu jedné z nejlepších kanadských univerzit. Sářina matka se ale takového kroku obává, protože nebude mít nad dcerou žádný dohled, což může mít negativní vliv na její zdraví a navíc ji v prvních krocích samostatného života nemůže pomoci ani finančně. Sára se ale přesto vydává do Montrealu se svým kamarádem Antoinem, za kterého se vzápětí vdává, aby mohli oba těžit z výhod školného a půjček mladým párům. Nic ale není bez starostí a ozývají se i staré rány, jež Sáře komplikují její nový život, kterým mělo být v první řadě běhání. (MartinezZ)

(více)

Recenze (4)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka filmu nielenže nevie hrať, nevie ani bežať, ba ani len pivo v tých grambliavých paprčiach normálne držať! Jediné, čo vie, tak gúľať očami zo strany na stranu... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Sophiina volba ~ Jeden a půl hodiny kvůli posledním pár minutám volby :) Ne, není to špatné, jen je to neeesskuuutteečččnnněěěě rozvláčné. Mladičká nadějná běžecká dvě velká kukadla přes celou obrazovku, pojmenovaná Sára, dostávají příležitost posunout se ve svém profesním zájmu o stupínek výše, ale v jiném městě, kde ji rodina již nemůže a ani příliš nechce podporovat. Sára si ale postaví hlavu a stěhuje se se svým kamarádem. Každý má sice své plány, ale mladým párům se nabízejí výhody, kterým jednotlivcům nikoliv - a tak se ti dva vezmou, čistě sňatek z rozumu. Jak je ale známo, žádný plán nepřežije... cokoliv a nic netrvá věčně. Tedy alespoň s ohledem na to, co vám život přichystá. ~ Jedna z mála ukázek toho, že i některé ty festivaláky jsou koukatelné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmm, malo to niečo do seba, no na môj vkus to bolo až príliš strnulé a nevýrazné. Ale podstata vystihnutá úplne jednoznačne. Niekedy je naozaj zlé, keď sa zo záľuby stane fanatizmus a človek sa na niečo zameria až tak, že všetko ostatné takmer prestáva existovať. A vtedy si treba položiť presne tú otázku: "Čo by ste robili, keby už nemôžete robiť, to čo máte najradšej?"... Symbolicky síce hodnotný film, no po epickej stránke v podstate dosť podpriemer. ()

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Film to byl celkově slabší, ale byla tu jedna dojemná scéna s karaoke. Zoey tu zpívá jednu krásnou písničku od Diane Dufresne a Sarah si v tu chvíli uvědomí, že se zamilovala do Zoey a to byl očividně spouštěč. ()

Reklama

Reklama