Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (63)

Koda 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle filmu jsem byl asi 3x a ani jednou mě ten film neomrzel. V trojce jsem si myslel, že se Chipmunci dostanou někam na Mars, ale nakonec se pouze snaží zbavit Milese (spíše on jich) a do toho se zaplete do velkého bordelu i jeden z dalších postrachů, kteří se Chipmunků chce zbavit. Ne ne, není to David Cross, nýbrž nějaký letecký všeumělec, který se snaží být zlý, ale spíše si kolikrát rozbije držku úplně na random styl. V zásadě před tímto filmem bylo plno písní, které zpívali Chipmunci, tady byly snad jen 2, což je Uptown Funk, nebo píseň psaná přímo pro ně: Home. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí na tento diel Chipmunkov frfle, no mne sa to zdalo minimálne porovnateľné s jednotkou a dvojkou a určite lepšie ako trojka. Je tu veľa gagov, šialených nápadov a humoru. Hlavne zo začiatku, keď si ešte všetci aj s ich novým bratom robili zle. Ale zábava nepoľaví ani neskôr, najviac od bodu čo sa do deja pripletie šialený letový kontrolór. Navyše je tu aj obstojná hudba a dej, ktorý nenudí. Je pravda, že je to najmä pre deti, čoho dôkazom sú aj tie moje, ktoré sa pritom doslova vyžívali a za dva dni si to pustili aj 5x. Ale dospelí si navrch môžu užiť ďalšiu zábavu pri pohľade na svoje spokojné decká. 80/100 ()

Reklama

bigmatko 

všechny recenze uživatele

pri hodnoteni filmu netreba zabúdať na to, že je predovšetkým určený deckému divákovi a keby ho mohli hodnotiť deti tak verím, že žiadne by ho neoznačilo ako odpad. aj pre dospeláka je to pozerateľné a hlavne sú to chipmunkovia 4. čiže dopredu viete na aký film idete a viete čo čakať. jednoduchý príbeh ktorý zdôrazňuje priateľstvo a lásku tiež jednoduchým spôsobom. nepochopil som ale tie slovensky hovoriace chipmuncice a sceny z amerikan idol. to bolo naozaj uplne zbytocne. ale inak je to v pohode a aj hudba je dobra. Pre deti je to vhodny a pekny film. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naštěstí, když si děti mohly do sálu brát brambůrky, popcorn a pití, mně bylo dovoleno vzít si pivo. A po druhém pivu, asi po hodině filmu, jsem se dokonce i dvakrát zasmál (auto-kanárek). Ale jinak se moc nebavily ani ty děti v kině. Můj syn trsal na písničky, ale že by se nějak smál, to taky ne. Rozjezd je hodně pomalý, první větší akce a pokus o legraci začne až v letadle se zvířaty, letecký agent je figurka sama o sobě vlastně k ničemu a zažije toho poměrně málo, než by se dalo čekat. Přišlo mi to celé takové unavené, bez nápadů, často i otravné. Asi nejlepší scénou je ta v New Orleans, zbytek je taková vata bez invence. Říkám, ani ty děti v sále se moc nebavily, a asi po padesáti minutách začaly pobíhat sem a tam, jak se nudily, ven a zpátky, pro další pití a brambůrky, na záchod, film je na sedadlech nijak neudržel. No a já měl aspoň ty dvě piva. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co bysme pro ty naše ratolesti nevytrpěli, že?Viděl sem jenom první díl a ten šel přežít a jinak tomu není ani u posledního dílu.Díky bohu sem člověk, co si dokáže v duchu mlít něco vo prdeli, popíjet třetinkového Heinekena za kterého chtějí v Cinema City pade a držet hubu.Aspoň mi to občas připomělo Chipa a Dalea a některé vtipy se i povedly.Občas sem se zasmál a v nepochopitelně narvaném kině sem mezi ostatními naštěstí příliš nevyčníval a můj smích se ukryl v kině plném rozeřvaných harantů.Prcek byl štastný a my se ženou si pak udělali radost kyblíkem sraček z KFC.Prostě parádní rodinná neděle.50%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)
  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)

Reklama

Reklama