Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

Deftie odpad!

všechny recenze uživatele

Keď letíte lietadlom a pustia vám nejaký film, tak ho pozeráte, či chcete, alebo nie. Toto boli prvé príšerky tohto druhu, ktoré som mala možnosť vidieť, takže nemôžem porovnávať. Avšak toto bolo dielko, ktorému chýbalo akékoľvek napätie, sranda, apod. Prosím, pre vlastné zdravie, vyhýbajte sa mu na kilometre ďaleko. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla z celé série rozhodně nejslabší a nejhorší. Trojka už je zase celkem funny. Ostrov se mi libí, zpívání již nehraje hlavní roli a je odsunuté na vedlejší kolej. Děj na ostrově je celkem zřejmý a jednoduchý, najít chipmunky a přes drobné komplikace opustit ostrov (to píšu jen pro ty hlupáky co děj neobjevili)... Dvojka mi přišla chvílemi až trapná, zatím co trojka už si zase drží onu úroveň pohodové rodinné komedie. Jestli si někdo troufá soudit, že se to ani dětem líbit nebude, pak se proberte!!! Zajděte si do nejbližšší školky a podívejte se kolik žáků má aktovku s Chipmunky, a já si myslím, že co se týče hodnot tohoto fimu, nebudu se bát ho dětem nikdy pustit, protože Alvin a celá ta skupinka opravdu působí dojmem dětí, které dělají chyby a hlouposti, ale jsou schopni se ponaučit, A Jason Lee, když by si odpustil to svoje stále řvaní: "AAALVINéééé" tak by možna vyniklo, že hraje opravdu výborně svoji roli rodiče. ()

Reklama

Radbuzaz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsme shlédli v letním kina za deště. Přiznám se, že se mi na něj moc jít nechtělo, ale když vidíte v dětských očích i očkách partnerky, že jim to udělá radost, tak nakonec vyrazíte. :-) Chipmunky ( v překladu pruhované hlodavce ) jsem znal už dříve z různých písniček zpívaných chipmánštinou. :-)) Partička Chipmunků a Chipettek se plaví na lodi a díky shodě náhod a silnému větru se ocitnou na ostrově. Zvláštní mi na filmu přišlo to, že Chipettky mluví slovensky a Chipmunkové česky. Film je zaměřený na dětské publikum a tomu taky odpovídá celkové vyznění filmu. Čili ikdyž nejsem rozhodně cílovou skupinou, tak děti a na stejnou vlnu naladění jedinci budou mít stoprocentně radost. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chipmunkové, resp. pruhované veverky, kterým odborníci říkají buď burunduk páskovaný, nebo čipmank východní, řádí v animované podobě už od roku 1958. V tomto roce je pro humornou písničku vytvořil Ross Bagdasarian, Sr. Už od počátku šlo o trio veverek - Alvin je potížista, ale také hvězda skupiny, Simon intelektuál a Theodore citlivý tlouštík. Jejich impresáriem je jejich adoptivní otec, člověk David Seville. Co možná nevíte, že ve skutečnosti pod jménem David Seville vystupoval Bagdasarian na jevišti, a jména veverek jsou podle producentů jejich původního vydavatelství. Po smrti Bagdasariana v roce 1972 se o hlasy veverek postarali v 80. a 90. letech jeho syn Ross Bagdasarian, Jr. se svou manželkou Janice Karman. Celý projekt byl oceněn pěti cenami Grammy, American Music Award, Golden Reel Award, dvěma Kids' Choice Awards a byl třikrát nominován na Emmy. Což nic nemění na tom, že mně osobně jsou tyhle veverky protivné. Navzdory tomu (nebo možná také proto), že náš čtyřletý syn si je dokáže pouštět nonstop celý den, takže se mu tyhle filmy asi líbí. Ve třetí filmové instanci jsou čipmánkové a čipetky na výletní lodi - kde nejen zpívají, ale dělají i bugr - avšak při jedné akci je vítr odnese na ostrov. Ian a Dave se vydávají za nimi je zachránit. Mezitím veverky objeví na ostrově ženu, která zde ztroskotala před osmi lety - a jak se později zjistí, něco tají. Film v podstatě nenabízí žádný děj, a dokonce ani logiku. Vše slouží popkulturním narážkám (spíše hloupým) a čipmánkovským verzím současných hitovek (ne, čeští rádoby zpěváci v nabídce nejsou). Závěrečné neskutečně pitomé přenesení se ze záchranného voru na hudební jeviště patří k jednomu z mnoha wtf filmu. Ale jak říkám, náš čtřletý syn je z filmu unešen. Možná až moc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $133,110,742Tržby Celosvetovo $342,695,435Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,999,666 //počet predaných kusov 498,121Tržby za predaj DVD v USA $39,536,884 //počet predaných kusov 2,403,888║ nič preborné ale trikovo to újde a príbeh až tak neotrávi /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama