Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto môže baviť iba najmenších do takého veku 6-7 rokov. A pre nich to bude zrejme pútavé- Chipmunkovia sú rozkošní(pre deti) a rozprávajú jemnučkým piskľavým hlasom (na ktorý mám po dopozeraní filmu alergiu). Ako málo stačí, keď chcete utŕžiť v kinách 440 miliónov. Čo tam potom, že celý film je absolútne dementný a z hľadiska deja alebo nejakého morálneho ponaučenia pre deti úplne o ničom. Pre toto s hodnotením nemôžem ísť ani na 1*, pretože takéto filmy ma urážajú len svojou existenciou. Jasný odpad! a ďalšie zhliadnutie by sa u mňa rovnalo sebapoškodzovaniu. 0% ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se stejně jako u jedničky. Veverky, nebo co to je za havěť, jsou roztomilý, zpívaj songy od 60. let (The Kinks v ůvodu) po současnost (Kate Perry jako debut chipgirls) a dělaj všechno pro to, aby se děti bavili (což byl záměr). Já jsem si sledování načasoval jako oddychovou podívanou ve 2 ráno v práci, abych si odpočinul od sepisování vyjádření pro inspekci ministerstva. A svůj úkol to splnilo. Uvolnilo mě to a mohl jsem pokračovat v práci. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Spievajúce veverice. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri veveričie samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Ufff, to už bolo na mňa naozaj veľa. Horko ťažko som to predýchal. * ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi zdá víc zaměřená na děti než jednička, zvlášť tím školním prostředím. V tom je taky ten háček. Chipmunci sice dostali nové kolegyňky, které jsou jedna rozkošnější než druhá, krásně se umí pohybovat a i písničky byly záživnější než v jedničce, ale Čiperky ala slovenky nebyl asi moc dobrý tah. Děti, co se slovenštinou mají minimální zkušenosti, tomu absolutně nemůžou rozumět. Sice vypadají jako exotičtější krásky, ale na co, když jim divák nebude rozumět ani slovo. Příběh byl jednoduchý a předvídatelný. Ale stejně to bylo roztomilé, srandovní taky. Takže s přihlédnutím ke všem plusům a minusům oproti jedničce jsou váhy víceméně vyrovnané. PS: z celé šestky zvířátek byl stejně nejrozkošnější kulaťoučký Thedor :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Chipmunkov v duchu jednotky, pričom jednotka sa mi pozdávala o niečo viac, aj keď tu už pribudli nové postavičky, no tie ma až tak nebrali. U mňa je to ale stále len šedý priemer v rámci žánru, nakoľko dej je moc klišé, je to zamerané naozaj primárne na deti a v prvom rade je to až príliš upišťané a bolia ma z toho uši. Takže slabé tri hviezdy. 50 % ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)

Reklama

Reklama