Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (Cinemart)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (63)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl a opět změna na režisérském a scénáristickém území - to už musí být nějaká úchylka. Mám-li porovnat čtyři díly, tento asi z něj vychází nejlépe. A podle hodnocení evidentně nejsem sám, kdo si to myslí. Je poznat, že se na filmu podílel režisér, který komedie dělá rád a třeba i scénárista Mrs. Doubtfire - Táta v sukni. Kdyby ostatní tři díly byly stejné jako tento, jistě by dosáhly lepších výsledků. Čiperná jízda je místy opravdu bláznivá komedie. Podle mě je hudebně lepší a zároveň nejvtipnější. Ve filmu proběhnou mnohem propracovanější hudební a taneční čísla a i dějová linka konečně dostává nějakou rozumnou, ale zároveň i komediální zápletku. Neříkám, že bych mezi běžnými komediemi uděloval čtyřce symbolicky čtyři hvězdy, ale při porovnání všech dílů je tento jediný, na který jsem ochoten se opět někdy podívat a opravdu se pobavit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze zoufalství jsem si pustil tenhle film, protože v danou chvíli v televizi nic, co bych neviděl, nedávali. A teď taky vím, že Alvina už nikdy v životě nechci vidět. Kvůli němu jsem totiž vstal vykydlej z gauče a začal jsem vykonávat činnosti jako umytí nádobí, uklizení umytého nádobí, vytření podlahy, utření prachu...a to jsem přišel z práce a těšil se, jak mě televize uchlácholí do bezvědomí. Neuchlácholila a ještě jsem šel do postele nasranej z toho, že jsem přeležel únavu a nejsem schopnej usnout. Alvine, ty ksindle zatracenej! ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

I když mě už malý roztomilý chipmunkové lezou docela na mozek a upřímně doufám, že tohle je jejich poslední film, tak tohle nebylo zas tak špatné pokračování, jak jsem si myslela. Druhý a třetí díl byl rozhodně daleko horší než tenhle, tohle má alespoň nějaký ten příběh a emoce, ty minulé díly byli až trapné. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Štvrtý diel Chipmunkov v podobnom duchu ako tie predošlé, ale musím uznať, že spolu s jednotkou je toto asi najlepšie z tejto série. Odľahčené, milé s novým nápadom a aj napriek tomu, že mi tí malí zmrdi opäť išli na nervy, dalo sa na to celkom pozerať. Nevidím ale žiadny zmysel v nejakých ďalších pokračovaniach. 55 % ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

A cenu pro nejnenáviděnější série v historii získává..! Celá tahle série je jeden špatný vtip, a všechno to začíná od zvuků těch pišišvorů, který už jen kvůli tomu, má člověk utopit. Je to neposlouchatelný a po hodině máte chuť ve stylu van Gogha vzít nůžky do rukou. A pak začnou písničky, a vy jdete do kolen. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)
  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)

Reklama

Reklama