Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyzrálý film.. Začátek zdlouhavý, prostředek pobaví a konec je příliš překombinovaný.. Hromada no name herců, příběh zachycen na "domácí" kameru, žádné inovace ve zpracování tématu.. Thriller "Projekt minulost" oběšel obloukem.. Koukatelné to relativně bylo, dalo se to vydržet, ale asi bych nikomu dál nemohla doporučit.. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hloupý film s neuvěřitelným počtem špatných rozhodnutí. Kombinace "normální kamery" se stylem hororové "found footage" skrze kameru teenageru je o ničem a nehodí se. Postavy nemáte prakticky šanci se oblíbit a jsou dost nemastné neslané. Příběh je poměrně jasný od začátku do konce. Vizuálně film také není světoborný, herecky už vůbec ne. A happy end nakonec byl takový pěkný poslední hřebík do vlastní rakve. Takhle zmrvit zajímavé téma tomu teprve říkám umění! ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná s klišé příběhem a nezajímavýma postavama. To je Projekt minulost. Sci-fi, které zcela zapadlo za kvalitnější bratříčky jimž nesahá ani po kolena. Navíc samozřejmě s tímto typem cestování časem se pojí i logické kiksy. Ani ty kvality filmu rozhodně nezvedají a tak tu máme unylý snímek, na který jsem velice rád zapomněl a dále si ho nehodlám připomínat. 45% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Cestovačka časem tentokrát okořeněná found-footage. Jako vždy se vymyslí nějaký přístroj, teenageři jsou nadšení, všechno zkouší a pak se to posere. No tak se to pokouší napravit, jenomže to není tak jednoduchý. Toto nebyl spoiler, to je vždycky stejný. Kamera je vcelku snesitelná, dokonce se mi zdála trochu méně nervní než v ostatních FF. Herci celkem přijatelní. Celkově vzato je to průměrný film. Mě ale cestovačky strašně baví a FF tomu dává trochu zajímavější rozměr. Takže i přes kupu logických lapsů a s přivřením všech očí co mám, je to za slabší čtyři. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není až tak zlé, jak jsem si myslel, i když "realistické" filmy s ruční kamerou prostě nejsou něco, co by mě dokázalo nadchnout. Spíše naopak. Polovinu filmu sledujete dost zbytečných scén, které jsou tu hlavně proto, aby to bavilo mladé, ale pak je zde vidět i snaha o nějakou myšlenku. Fungování kauzality není dokonalé, ale snaha se v tomhle případě počítá. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama