Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $23,438,250Tržby Celosvetovo $34,718,173Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,267,722Tržby za predaj DVD v USA $3,951,131║ romantický schématický cejdak o nezlomnom zlom tatkovi, ktorý nedá dcéru chudobe ani za nič, nuž nič nové pod slnkom ale aspoň to úplne neotrávi /50%/ ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečná a nezajímavá romantika, která je bohužel strašně naivní a klišovitá. Feste tomu nedokáže dodat tempo a spád a navíc za sebe kupí jednu předvídatelnou scénu za druhou. Postavy jsou jasně definované a opět černobílé. I proto se někdy musí chovat zcela nelogicky a prvoplánově. Není tu opravdu nic, co by nějak utkvělo, případně vytrhlo z nudy, která velmi brzy převezme vládu a do konce ji v podstatě nikomu nepředá. Alex Pettyfer se sice snaží, jenže nemá moc co hrát, ale je alespoň sympatický, oproti němu Gabriella Wilde je dost unylá a nevýrazná a příběh jí toho taky moc nedovoluje. Nejlepší tak jsou oba tátové v podání Roberta Patricka, který je tu ale málo, a Bruce Greenwooda, jenž pro změnu získal nesympatickou postavu, ale udělal s ní, co šlo. Endless Love je zřejmě určená opravdu jen těm, kteří ještě neprožili první lásku a dokážou věřit tomu, že právě ta může být navždy. Naivita toho filmu je totiž dost evidentní. 40% ()

Reklama

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečná přehlídka samoúčelně použitých (po)hlavních znaků teen-romance, nasázených do děje stylem amatérského turnaje v šipkách, a to jsem ještě neviděla všechno, protože zkuste něco sledovat s očima v sloup! Jisté je, že byl odvolán určitě renomovaný aranžér uprostřed práce na výloze, aby uplatnil svůj um ve vystavování Gabrielly Wilde a když spolu se stylistou dali hlavy dohromady, sami museli být uchváceni, jakých to vizuálních lapaček, vystavěných na přednostech prototypní krásky a za přítomnosti odlesků plápolajícího krbu, vykouzlili,,, škoda, že nepřizvali i učitele tance, protože horší kopyto jsem neviděla. Evidentně nízký rozpočet - v pozadí zřejmě hrálo rádio a na Alexe Pettyfera nevyšly služby kadeřníka, proto si šílenou patku á la sedmdesátá léta musel ulíznout sám, maskér od Benjamina Buttona nebyl k mání, takže bylo téměř nemožné uvěřit, že na svém posledním dortu sfouknul sedmnáct svíček, ale já bych nezoufala, když si zajde na kožní s raz, dva... třema :-O bradavicema, bude mít určitě šanci ještě nějaký ten romantický cajdák natočit. Jinak k ději - dejte dohromady Romea a Julii s čímkoli od Rosamunde Pilcher, přidejte Beverly Hills 90210 s kapkou Hříšného tance a řádně okořeňte falešnými úlety, k tomu stokrát použitý stín mrtvého, dokonalého bratra, otce despotu přes vzdělání a původ, matku, co si zaslouží ukroutit hlavu za to, že ji nepoužívá, nenávistnou ex-girlfriend, proletářské vyhlídky, trestní rejstřík se škraloupem a konečné odmaskování po zkoušce charakterů... uf, ale doběhli mě - těšila jsem se na Jade s podlitinami a kručícím žaludkem v nějaké zašvábené špeluňce, až zvolí život s variantou B, ale to bychom byli už v jiném žánru... Má uctivá poklona před obchodním duchem Shany Feste, že dokázala přimět producenty k podškrábnutí takového paskvilu. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s happy endem. Toužené seznámení, zamilování, určitý problém, vyřešení a šťastný konec. Klasická osa filmu, však to znáte. Nicméně Nekonečná láska je příjemná na shlédnutí, nenaštve, naopak pohladí a krásně nevinná Gabriella Wilde zaujme nejedno muže. Tak že nic nového, ale příjemné - přesných 60% a tři hvězdy. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No romanťárna už od samýho začátku, že bylo jasný, kdy se to zlomí. Vždycky se najde někdo, komu se to nelíbí, a když už to není bejvalka, tak pro změnu rodiče. Možná další z těch klišoidních slaďáren, ale z tohodle sršela ta láska do všech stran. Já jim to tak věřil, no jako kdybych se do toho vžil, jak bojuje za tu holčinu, srandy všude kolem, těžký chvilky přes který se dá přejít. A navíc pro mě ne tak známá a strašně cute blondýna, díky který sem se do ní moh zamilovat taky... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama