Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nakonec, proč ne? Jsem tolerantní člověk a občas neuškodí, vyskytne-li se film plný té nejnaivnější romantiky, který skrz svou růžovou optiku přehlíží i mnohé nedokonalosti scénáře. Své obecenstvo si jistě najde, navíc Shana Feste na režisérském postu zásadně neselhala a hlavní dvojice Gabriella Wilde a Alex Pettyfer si sedla. Nekonečná láska je takovým konzumním a moderním Romeem a Julií, bez tragického konce, které, pravda, uspěje zejména u něžného pohlaví. I když - sám sebe musím pokárat za ne zcela šťastné přirovnání - Romeo a Julie je přecejen na o tisíc tříd vyšší úrovni. Film jako stvořený pro romantické letní večery, chcete-li potěšit svou drahou polovičku, a který podle mě ani mužům nepřivodí trauma (na rozdíl od některých jiných limonád). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Takže ako, už aj toto je remake ? Nech je, podla hodnotenia to vyzerá, že táto nekonečná láska dopadla lepšia ako ta predošlá. Možno dopadla lepšie, ale žiadna výhra to teda aj tak nie je. Po príbehovej stránke tento film doslova nepridá nič na vrch a presne kopíruje všetko videné. Aj keď je to predvídateľné a príbeh nemá čím zaujať, za to herecké obsadenie je fajn, postavy tiež nenudia a zrežírované to tiež nieje najhoršie. Nenudil som sa pri tom a dá sa to v pohode dopozerať, len škoda, že všetko sme už videli a príbeh a ani postavy ničím neprekvapia. V rámci žánru fajn film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se do sebe zamilují dva lidé, je to krásné, je to opojné, je to nekonečný příval pocitů, euforie, poblázněnosti. A přesně to vše zpracovává tento film o první lásce, o lásce slečny, která se celou dobu studia na střední vyhýbala všem pařbám a akcím se spolužáky a raději se soustředila na studium, a o lásce mladíka, který je společenský, v kolektivu oblíbený, a který tuhle slečnu celou střední školu tajně miloval. Film vlastně nenabízí žádné dramatické zápletky, nenabízí nic nového ani objevného, dokonce jsem měl pocit, jako bych se koukal na kopii podobně laděného snímku z konce osmdesátek Řekni cokoliv... Ale to není vůbec na škodu, film si prostě plyne svým tempem, od prvního nesmělého oťukávání obou hrdinů, přes prvotní zamilovanost a poblázněnost, kdy sledujeme především změnu chování hlavní hrdinky, přes nepřejícnost otce hlavní hrdinky tomuto vztahu, přes rozpad vztahu až po závěrečný (a nutno dodat, že zřejmě i očekávaný) šťastný konec. Samozřejmě film nabízí i dějové odbočky, jako je vztah otce hlavní hrdinky ke svému synovi a ke své manželce, ale i to je zajímavá součást filmu a nebyla tam nikterak na škodu. Po herecké stránce je film zvládnutý obstojně, Alex Pettyfer je velký sympaťák a nesetkal jsem se s ním ve filmu poprvé, ostatní herecká jména pro mě byla novinkou, ale všichni své party zvládli bez problémů. Ve výsledku jsem tedy tímto filmem příjemně překvapený, protože od jeho návštěvy v kině mě odrazovaly jak zdejší komentáře, tak i trailer, který byl upřímně řečeno docela zmatečný a bylo v něm splácáno páté přes deváté. Nakonec jsem film tedy v kině zhlédl a rozhodně tohoto zážitku nelituji, romantická dramata o první lásce a zamilovanosti mi povětšinou sedí a líbí se mi, a ani tento film není výjimkou. Uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme vás po pár minútach napadne, co to kurňa je? Scenár asi písal ten istý debil, ako autor slovenského Lóve, pretože tam Nemtuda, najhorší z nehercov, tiež dával hrošie oči a recitoval jedna báseň jak láska pre neho znamená všetko, že lieta ako vtáčik, a to nielen po tráve, a že s láskou nepotrebuje ani jesť, ani piť, ani srať. Presne toto tu vidíme od začiatku. Hlavný hrdina je iste pohľadnejší než maďarský trol Nemtuda, ale básne tam dáva jak teplý Romeo čakajúci na kakaový venček. Ani zarytý romantik nemôže nevidieť, že jediný kto mal v tomto filme pravdu bol otec puberťáckej slečinky, bohužiaľ tu je braný ako negatívna postava. ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Čo k tomuto vykvetu? Už trailer dokonale odhalil, že sa bude jednat o rip-off Notebooku. Film to potvrdil hned v prvych minutach a nezabudol vykradnut aj dalsiu tretinu romantickych filmov, ktore som videl. Prva polovica bola dost hlupa, neskutočne predvidatelna a mala tolko awkwaard momentov, ze som naozaj niekedy sa chytal za hlavu, občasne si zakričal v štýle srsly?! O kliše ani nejdem pisať radšej. Druha polovica už bola o čosi lepsie spracovana, svižnejšia, menej predvidatelna, jednoducho o triedu lepšia. Dokonca aj "despota daddy" sa uvedomil a predychal smrt svojho syna. Inak Greenwoodovi tato rola sadla perfektne. Pettyfer sa polovicu runtimeu pohyboval ako zvonar matky božej(ani ten nechodil taký zhrbený), druhu polovicu mi zas pripadal ako bezdomovec s naozaj velkými lopuchmi. Jade rozhodne pridala tomuto filmu iskru, a to na blonde háre moc niesom, jednoducho krásna žena. Zvyšok castu bol dobry, až na Emmu Rigby, ktora by to s tym botoxom mala prestat prehanat. Wait! Ešte tam bola ta čierna opica, ktora sa tam naštastie nevyskytovala až tak často. S filmom teda nemam až tak velky problem, a po určitom zvažovani je to za 50%, stym, že už teento film nepotrebujem znova vidiet, a o dva tyzdne si zrejme ani nebudem naň pamatat, jedine tak okúzlujúcu Gabriellu Wilde. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama