Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Člověk nesledující eventy, restarty a alternativní vesmíry přímo v DC komiksech může být poněkud zmaten z opětovného PRVNÍHO setkání známých superhrdinů (tentokrát Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Shazam a "originující" Cyborg) při další masivní mimozemské invazi do Ameriky. Neštymovaly mi schopnosti (WW létá? Batman poskakuje hbitěji a rozdává údery tvrději než Spider-Man?), ale jak jsem říkal, "The New 52" nečtu. Slušně animovaný snímek tvoří z 80% dynamická, velkolepá, úsměvně destruktivní akce, zbytek vyplňují hlášky a selhávající pokusy o emoce. Lepší 3*. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Animáky od DC se dají velmi snadno charakterizovat. Buď jde o drama říznuté s propracovanou psychologií postav(Batman: Rok jedna, Návrat Temného rytíře, Watchmen: Příběhy Černé lodě) nebo jsou to akcí nabité snímky. Justice League: War patří samozřejmě do druhé kategorie. Tím nechci říci, že by film neměl myšlenkový a psychologický přesah, ale spíše se soustředí na akci. Je to dáno hlavně předlohou, která restartuje Justice League pro nové čtenáře. A proto se taky s každým hrdinou seznamujeme jaksi zrychleně a místo Aquamana tu máme Shazama. Což trochu zamrzí, ale slovní přestřelky a akce to během pár chvil vynahradí. Jak už jsem naznačil, film je plný akce a ve spoustě momentech ukazuje velký potenciál samotných postav. Pro fanoušky animáku od DC povinnost, pro ostatní příjemná akční jednohubka. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že by mě (zatím) poslední JL, tak pobavila. Výborné hlášky (Batman s Green Lanternem mě těšili nejvíc z celého animáku), Wonder Woman si mě získala (i když mě občas ty její kecy dožíraly) a z Darkseida šel respekt. Ke konci už to možná bylo trochu monotónní, ale mě to dojem z filmu nepokazilo. Super hlášky, perfektní akce, poutavý děj a sympatické postavy. Co víc si u DC animáku přát. "All hail Darkseid!" 88% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tlustý chlap stojící na střeše auta před davem:,,Oblékám si kostým Wonder Woman, cítím se pak silnější." Wonder Woman:,,To já taky." Musím říci, že jsem byl spokojen. Comicsy upřednostňuji na papíře, na animované mrknu občas. Prvoplánový snímek s přímočarou akcí a neoriginálním nápadem (ach, ty věčné vesmírné invaze) určený mladšímu publiku. Pokud člověk nečeká filosofické přesahy a dumání o životě, zklamaný nebude. Superhrdinové si to rozdají s vesmírným šmejdem a při tom vykydlí půlku města. Fajn. Přesně to jsem čekal. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Další výborný animák... sice není lepší než předchozí díl (Flashpoint paradox) i tak si, ale tento snímek zaslouží vaši plnou pozornost. A to ať už díky skvělé hudbě, tak výborné animaci, střihu, vtipným hláškám či skvěle zvládnutým soubojů a nebo výborným epickým scénám, jenž jich je tam opravdu spoustu. 85% 5* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)
  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)
  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)

Reklama

Reklama