Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 5

Recenze (71)

Torpid 

všechny recenze uživatele

Kdyby 80 minut v Monster Trucku jezdili dva sedmiletí kluci a místo motoru by měli srandovního veleláčkovce, dal bych možná i 4 hvězdy. Jenže to by bylo návodné a spousta malých dětí by asi zahynula při pokusech řídit vozidla rodičů. Vždyť kolik kluků a holčiček zahynulo kdysi při pokusech lítat na kolech, po shlédnutí E.T mimozemšťana. Takže ryze dětský film tu odehrají středoškoláci a se svou milostnou umaštěnou romancí podávají těžko stravitelnou míchanici, která není ani pro malý, ani pro větší a ani pro mně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred 30timi rokmi by išlo zrejme o hit medzi mladými. Lenže pred 30timi rokmi, by zrejme nevznikol z dôvodu nedostatočných trikových technológii a pokiaľ áno, asi by to nedopadlo na pohľad dobre. Ide o klasickú ,,spielbergovinu,, ( ak môžem tento žáner takto nazvať ), akoby časom prenesenú do dnešnej doby, ponúkajúc non stop zábavu, s negatívom jediným. A to tým, že si vlastne dnešného diváka nenájde ( viď tržby ). Možno pred 30timi rokmi. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No jo, typickej rodinnej film. Pro děcka jak dělaný. I když aji ty už dokážou prokouknout tu hromadu klišé, takže když začaly reklamy, chtěly to vzdát. Obětuju za to 2 hvězdy - jednu za ten původní (i když né moc promyšlenej) příběh s monstry z podzemí, druhou za akční scény samotných monster trucků (akční = dětsky akční). Ty dvě hvězdy dávám z protekčního dětského pohledu. Jako dospělej bych tomu dal o hvězdu míň... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně typ filmu na nedělní odpoledne. Je to taková rodinná zábava s milým příběhem, není to sice nic převratného, ale u filmu se zabavíte, zasmějete se a po zkouknutí si řekne: „Jo bylo to dobrý, vyplatilo se strávit odpoledne u tohoto filmu.„ Jinak ale dobrý nápad s těmi neznámými tvory, kteří nakonec byli milí, bylo to fajn. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Monster konina tak pre dvanásťročných autičkárov. Tí sa dozvedia niečo o rodine, priateľstve, životnom prostredí a profesormi im bude trojica naftových vorvaňov. Trailer predpovedal prúser, tržby ho podčiarkli no samotný film je neškodná vtákovina čo utečie ako voda, no zároveň po nej nič nezostane. Ale už len fakt, že je film v rámci svojej škatuľky zrovnávaný s ET mimozemšťanom či Willym je pre neho kompliment. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film měl jít původně do kin už v květnu 2015. Následně se premiéra posunula na 25. prosince stejného roku. Další termín byl 18. březen 2016 a do kin se nakonec šlo až v lednu 2017. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Téměř každé vozidlo použité ve filmu je produktem amerického výrobce automobilů Chrysler. (BMW12)
  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama