Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (152)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Za tu perverzní touhu odhalovat šokantnosti jen pro odhalování šokanstnístí by si to zasloužilo klidně odpad, ale to si ještě promyslím. Srovnat se to dá s aktuální tuzemskou Nepravděpodobnu romancí, oproti které to alespoň drží pohromadě a má nějaký základní smysl. Což je pokrok oproti minulému Wnendtově filmu, který smysl nedával nijak. Tak tedy hádám, že přičítám body za pokrok... zatím 2 a 1/2. ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Při odchodu z kina jsem měl pocit, který jsem po shlédnutí filmu nezažil už dlouho. Asi jako po hodně divoké jízdě na horské dráze - mozek nadšen nevšedním zážitkem, žaludek na to měl však poněkud opačný názor. Jak jsem již napsal v diskusi, jednoduše bych to shrnul jako "asi nejlepší film, který nechci už nikdy znovu vidět". Perfektní kamera, dobře uchopený scénář, který si z knihy bere to nejlepší, takže po celou dobu téměř nepřestanete smát nebo alespoň uculovat, Carla Juri v hlavní roli byla fenomenální a mnoho dalších momentů ve filmu by směřovalo k velkému úspěchu tohoto filmu. Nicméně holt jsou ve filmu scény, kde jsem se ani já nevydržel dívat byť jen přibližně směrem, kde se vyskytovalo promítací plátno a to nejspíš rapidně sráží i hodnocení tohoto filmu, protože při promítání málokdo čekal, že uvidí různé produkty lidského těla, ať již kapalné či pevné, používané takovými způsoby a v takových detailních záběrech. No, nebudu chodit kolem horké kaše, je to chvílemi prostě humus. Ale humus, u kterého jsem se nedokázal přestat smát (scéna s Pizzou byla famózní). A ono tam toho humusu ani není zase tolik a odvážným divákům to zbytek filmu bohatě vynahradí. Já dávám plné hodnocení, protože film obsahuje vše, co obsahovat má (se s tim smiřte), je dobře natočený i zahraný a hlavně vás pobaví způsobem, jako žádný jiný. Vhodné pro heterosexuálního muže: ano ()

Reklama

fredisek 

všechny recenze uživatele

Němci mají smysl pro humor. To na Feuchtgebiete asi šokuje nejvíc...ani ne, že zázvor jako dildo moc nepůjde, nebo že na pizzu dostanete přídavek v podobě spermatu (by mě zajímalo, jestli by se za tenhle přídavek platilo klasických dvacet třicet korun). Řval jsem smíchy nebo odporem skoro celou dobu. Myslím, že tak měsíc budu sousedy míjet se sklopenou hlavou. Feuchtgebiete jsem se bál, bál jsem se dalšího odvaru z Prciček, případně Short Busu. Naštěstí jsem se bál zbytečně. Tenhle film sice nepracuje zrovna s originálním (prcičkoidním) námětem, ale originálně ho zpracovává. Bavil jsem se a to je u komedie nejdůležitější. Ke cti (haha) filmu dopomáhá i soundtrack. Puritáni si můžou jít vylízat (co chtěj). ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Možná je to revoluční teenagerská komedie, která kašle na pravidla žánru a naservíruje divákovi všechno bez servítek. Možná je to revoluční film o problematickém dospívání v nefunkční rodině. V každém případě tyto dva žánry ale nefungují v kombinaci. Už dlouho jsem nebyl z nějakého filmu tak rozervaný, protože na jednu stranu je to výtečně zahraná a výtečně natočená komedie, u které jsem se na mnoha místech smál, na mnoha místech aktivně WTFoval, ale také na mnoha místech vrtěl hlavou a nechápal, co a proč se děje. Na druhou stranu jsem ještě nikdy neviděl film, ve kterém by čtyři chlapi masturbovali nad pizzou, stříkali sperma ve zpomaleném záběru a do toho hrál valčík Na krásném modrém Dunaji. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle alespoň mělo nějakou úroveň. Feuchtgebiete je ovšem totální hovadina. Hovadina v obou smyslech. Tedy blbost i nechutnost. Blbost samozřejmě těžce převažuje a těch nechutností je tam pouze pár, ale stojí za to. Frajerka mi v podstatě dokonale znechutila další zájem o něžné pohlaví. Přičemž po zhlédnutí mi absolutně uniká, proč je něžné pohlaví něžným pohlavím vůbec nazýváno. Když jsem si letmo přečetl pár komentářů pod filmem, tak jsem si povšimnul, že veškeré zdejší slečny se vlastně chovají úplně stejně. Což lze považovat za docela nepříjemné zjištění. Přiznávám, že jsem se párkrát pousmál. Především scénka s pizzou, kterou její čtyři stvořitelé dokonce nakonec obohatili troškou sebe sama, neměla chybičku. Bohužel, drtivá většina stopáže je absolutně o ničem a je příšerně stereotypní. No jo, Německo odhalilo svoji pravou tvář. Tohle oni milují. Tím se oni baví. Ještě že jsem na tom nebyl v kině. Připadal bych si tam jako největší hovado a absolutní debil. Takhle debilní příběh jsem snad roky neviděl. Frajerka se nemyje, vaginou vytírá posrané veřejné záchodky a fláká holení intimních partií. Jednoho krásného dne si rozřízne hemeroid, či co a skončí v nemocnici, kde se zamiluje do nesmělého ošetřovatele. Z toho bychom se měli zřejmě všichni udělat a napálit sem minimálně 6 hvězdiček. Úplně mě to minulo. Odpad. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama