Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Pokud byl tohle prvotní počin od tvůrců, tak tleskám. Né, že bych z toho byla úplně odvařená, ale na začátek hodně slušné. "Found footage" není zrovna to, co bych vyhledávala, ale tady mi to vlastně vůbec nevadilo. Ono to prvně vypadá, že je to strašná sranda mít "něco" co ostatní nemají, ale opak je krutou pravdou. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celkem kvalitní found footage horor, který sice začíná jako buddy road movie, ale časem se přehoupne ve slušnou upířinu. Na FF má film celkem čistou a netřesoucí se kameru, hlavní dvojka je sympatická a stopáž i vcelku zábavný příběh hrajou filmu taktéž do karet. Z tvůrců jde cítit talent a vůbec bych se nebránil dalším jejich kouskům, protože na “prvotinu” jde o víc než podařenou věc. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Trochu se opřu do svého oblíbeného uživatele, snad mě odpustí, ale tvl Bourec to ses posral ne?Být celý film jako poslední půl hodinka přitlačil bych jasně 4*.Na to, že tvůrci si film zaplatili sami a neměli prakticky žádnej štáb to celé vypadá a působí skvěle a profesionálně, zapomeňte na kecy o amatérských sračkách, ty točím já a né pánové Lee s Prowsem, druhý jmenovaný je sice bytostně nesympatický, ale jinak se jim napínavě a uvěřitelně povedlo natočit super found footage plný originálně zpracovaného klišé.Občas to umělo vyděsit a příběh mě bavil, bral jsem to opravdu spíš jako dokument než jako film a velice bych ocenil pokračování.Hodně povedená žánrovka a s nasbíranejma zkušenostma a s větší porcí atmosféry a akce by dvojka mohla bejt vážně pecka.Třeba jak by se společně dali na lov zločinců a všelijakých hajzlů, ten konec s vysvětlením Audrey měl potenciál do další látky a navíc byla kurefsky sexy.65%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice dobře zpracovaný a nápaditý styl found footage o dvou kamarádech, kteří na cestě kolem světa, kteří bojují s tajemnou nákazou, která jednoho z nich mění na krvežíznivé monstrum. I přes minimální rozpočet působivé a v mnoha směrech výborně natočené se scénami, za které by se nemusely stydět ani "áčkové" tituly. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hrubě nepovedlo, hlavní myšlenka sice v pořádku, ale zabitá natolik amatérským přístupem, jaký už jsem dlouho neviděl. Když se u hororu člověk minimálně polovinu stopáže směje, tak asi není něco v pořádku. Navíc Derek Lee je naprostý neumětel a nesympatický sráč, díky jehož účasti by se žádný film nestal ani průměrným..................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Je velmi nepravděpodobné, že by byl INTERPOL přizván k vyšetřování Derekových (Derek Lee) a Clifových (Clif Prowse) zločinů v souvislosti s incidentem v krevní bance a sanitce. Samotný fakt, že cizí státní příslušník spáchá trestný čin, ještě neznamená, že je zapotřebí mezinárodní policie. Když už, tak by INTERPOL mohl pomoci navázat spojení s kanadskou vládou ohledně předchozí trestní minulosti těchto mužů, ale nezastával by aktivní roli při vydávání zatykačů. (Johnny.ARN)
  • Audrey (Baya Rehaz) změnila Dereka (Derek Lee) proto, že umíral a ona si myslela, že mu pomáhá. Vzhledem k tomu, že se zdráhá kohokoli měnit – Maurice (Benjamin Zeitoun) se zmíní, že to neudělala už padesát let – a přiznává, že se raději pokusila zabít, než aby zůstala ve svém stavu, nedává její důvod pro změnu Dereka smysl. Zjevně považuje smrt za lepší alternativu než být upírem, a přesto změní někoho, koho sotva zná a nemá žádnou jinou motivaci k „záchraně“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama