Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Tyhle formáty mi sedí. Ti kdo odvrhují FF hned jakmile zjistí, že je to FF, si trošku nabubřují to své horrorové ego. Pátou hvězdu dávám samozřejmě za nápad. Z nemoci-superman-upír- . . .:-D. Hoši Derek a Clif musí být v pohodě, proto čtvrtá hvězda. Třetí hvězdička neunikne jednoduchým ale účelným efektům...(Že by to bylo mou novou televizí? :-)). Druhá za přiměřenou stopáž. První za to, že mi film naprosto sedl..to když jsem došel z Kauflandu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Že ide o FF projekt som zisti až v tedy,keď som začal pozerať tento film,tak som ho stopol a hneď som išiel na Čsfd a tam kamarát George Stobbart mi to troška ozrejmil a tak spokojný čo som sa dozvedel dal som play.Nepatrím medzi obdivovateľov.FF projektov a preto ešte raz ďakujem George Stobbartovi lebo o tomto filme napísal že je natočený krajšie ako bežná pasová FF produkcia a to ma zaujalo.Lebo každý štýl točený nejak inak mi vyhovuje tak veľké Ď.Začalo to ako veľká šou za dobrodružstvom.Po vizuálnej stránke krásne pláže,prostredie snímané s vtačej perspektívy,chrámy,pohľad na prístav no proste paráda.Tento film ma zaujal hlavne nadupaným príbehom lebo stále sa tam niečo dialo.Má to napätie,atmosféru a aj dynamický príbeh ako z bravčového masa dostane chuť na ľudský steak.Je to o nemocnom chalanovi,ktorý po jednej noci s dievčaťom nájdu zakrvaveného a aj do hryzeného a od tej chvíle sa začína meniť a aj práve preto je tento film dobrý,lebo všetko čo sa tam deje je dobre znázornené a ako divák pozerám zo zatajeným dychom ako z hlavného hrdinu sa stáva monštrum.A ohromila ma aj akcia,keď išli po hlavnom hrdinovi malo to grády.Jeden s najlepších FF projektov,ktoré som videl ale hlavne neopozeraný príbeh ma dostal a aj čisto adrenalínová jazda.No aj tak nedám plný počet a to s princípu lebo pri každom FF projekte ma nasiera tá roztrasená kamera. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

To vyššie hodnotenie je zákonité, pretože FF filmov v poslednej dobe je akosi veľa a množstvo z nich je nepozerateľných. V podstate mi už lezú na nervy, ale ja to nevzdávam a čakám na nejakú výnimku. Stalo sa! Tu oceňujem tri veci.. Za 1. Ide o Kanadský film. Za 2. Po vizuálnej stránke (v niektorých scénach mi to pripomína Kroniku) je to prekvapujúco dobré. Za 3. Kamera je citlivá a zákonite sa až tak netrepe ako to už býva zvykom. Scenár teda nestrhne, prvú polhodinu som musel pretrpieť, ale cením si to nadšenie Dua Lee - Prowse, je vidno, že si to celé užívali a dúfam, že to nebude ich posledný projekt. Talent chlapci určite majú. P.S. O kvalite filmu jasne hovorí typické hodnotenie LIVINGDEADA - "horrorového fanúšika"... ()

Lottr 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštně pojatý, ale velmi povedený, nízkorozpočtový horůrek a jeden z nejzajímavějších, co jsem za poslední dobu viděl. Především hodnotím ten nápad, protože ve zpracování se dá najít několik chybiček, které však nekazí celkový dojem z podívané. Aneb za málo peněz, hodně muziky. Ruční kamera se netřepe jako tradičně a je po celou dobu pěkně přehledná. Žádné výkřiky ze tmy a kde nic, tu nic, jak tomu obvykle bývá, ale všechno pěkně naservírované, jako na podnose. Pohled na tradiční upírské příběhy zde jde krapet stranou a dostáváme se do děje z trošku jiné stránky. Nechybí pár zajímavých překvapení a není nouze o akčnější scény. S napětím ve stylu lekaček moc nepočítejte, ale vše vynahrazuje atmosféra z neznáma a očekávání, jak že to všechno vlastně je. K tomu velmi zajímavé zpracování a pro mě vzhledem k hodnocení příjemné překvapení. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Při puštění horůrku "V bolestech" jsem naprosto nevěděla do čeho jdu a proto jsem byla velmi příjemně překvapena ;-) Velmi reálně kamerou z ruky zachycena proměna člověka v bestii.. Název je tradičně značně mimo a proto jsem možná očekávala kapku jiný děj.. Kdyby byl větší ranec peněz a nejali se přesvědčivější herci, mohlo jít opravdu o peckový horor.. Takhle je velmi ucházející a solidní.. Líbí se mi zachycení "utrpení" hlavního protagonisty ;-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • V roce 2013 měl film premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu, kde získal Cenu poroty za nejlepší kanadský celovečerní debut. (Terva)
  • Audrey (Baya Rehaz) změnila Dereka (Derek Lee) proto, že umíral a ona si myslela, že mu pomáhá. Vzhledem k tomu, že se zdráhá kohokoli měnit – Maurice (Benjamin Zeitoun) se zmíní, že to neudělala už padesát let – a přiznává, že se raději pokusila zabít, než aby zůstala ve svém stavu, nedává její důvod pro změnu Dereka smysl. Zjevně považuje smrt za lepší alternativu než být upírem, a přesto změní někoho, koho sotva zná a nemá žádnou jinou motivaci k „záchraně“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama