Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chtěl vidět všechno. Jedné noci ale viděl příliš mnoho.  Newyorský novinář Eli Wurman sleduje celou svou dlouhou kariéru život bohatých a slavných. Když ho známý herec Cary Launer ze strachu před skandálem požádá, aby se diskrétně postaral o mladou herečku Jilli, netuší, že nebezpečný svět intrik a zločinu utahuje smyčku kolem jeho krku. Nekonečné noci na Manhattanu skrývají kouzlo i velké riziko. Ten, kdo moc vidí a slyší, je nežádoucí. Zoufalý Eli nakonec musí vyhledat svou přítelkyni Victorii a požádat ji o pomoc. Lidi, co znám - nezáleží na tom, kdo jsi, ale koho znáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Nebýt příšerného scénáře, tak z tohoto filmu mohla být o dost zajímavější podívaná. Na Al Pacina nemám žádné námitky, jako obvykle hraje mistrovsky. Téa Leoni odehrála to co měla a Kim Basinger dostala zoufale málo prostoru na to, aby ukázala co v ní je, ale nebýt jí, tak na tomto filmu nebylo nic milého. Nato, že na tento laciný příběh režisér nalákal dva oscarové herce, tak jim tedy nedopřál se ukázat a svou velkou šanci jednoduše spláchl do WC. I kamera působí hodně pochmurně, šedě a nevýrazně a kostýmy jakbysmet. Velká škoda, vznikl z toho slabý průměr. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Horko těžko jsem do tohodle zakousával. Po většinu času jsem tedy téměř netušil která bije. Zazlívám to samozřejmě tvůrcům že podobně nudný snímek nechali vůbec spatřit světlo světa. Pacino dokáže předvést mnohem více. Snímek spíše z let kdy pomalu ale jistě začínal vyklízet pozice a stahovat se do horších snímků. 35% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nadopovaný a zničeně vypadající Al značně vévodí Lidem, co zná. Film se slušně rozjíždí, nabírá příjemný spád událostí, které Vás navnadí na další děj, který se ovšem jaksi nedostaví. Čekala jsem, kdy se dostaví nějaký zlomový bod, nebo místo, kde se příběh více rozvine a něco se začne dít. To se bohužel nestalo. Naštěstí herectví Ala je natolik silné a podmanivé, že dokázal celý film utáhnout sám, po celou dobu jsem se koncentrovala jen na něj, a skoro nevnímala absenci nějakého většího rozvětvení děje či chytlavého bodu. Plné uvědomění se dostavilo až při konci filmu, kde jsem si říkala, "to má být konec? A čeho?", konec filmu, ve kterém se vlastně skoro vůbec nic nestalo. Nejvíce zapamatovatelným se pro mě stala excelentní Alova hláška před zrcadlem, která ve mne vzbudila minutový upřímný smích. "Ježíši, vypadám jako Drákulův strýc Morty z Kyjova, měli by mě balzamovat." ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Do kategorie lehkého nadprůměru vytahuje tento thriller herecká účast Al Pacina, který v roli stárnoucího,vyhaslého poskoka velkých mediálních hvězd podává tradičně dobrý výkon a přidává snímku 20%. Z ostatních herců stojí za zmínku pohledná Téa Leoni jako zhýralá filmová hvězdička. Scénář bohužel není moc objevný -filmů s podobným námětem jsem viděl nejméně tucet.Celkový dojem 60%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásne zbytočný film, ktorý divákovi akurát dá tak porovnanie, že Al Pacino pri pani Leoni alebo Basinger vyzerá ako nepodarený škriatok, no herecky to je ako pán profesor v porovnaní s učňom z osobitnej školy. A to pritom sám hral len svoj podpriemer ospalého až polomŕtveho narkomana, ale asi sa nie je čo diviť, keď v tom istom roku natočil Insomniu. Nie je tu komu fandiť, ani na čom sa baviť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Film mal byť pôvodne uvedený na trh koncom roka 2001. Po teroristických útokoch z 11. septembra 2001 bol však film odložený na október 2002, pretože film obsahoval zábery zo Svetového obchodného centra. Zábery Svetového obchodného centra však boli z filmu odstránené ešte pred jeho uvedením. Na DVD sú však uchované. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v New Yorku vo februári 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama