Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 3

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (133)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, miestami možete očakávať útoky na city, no pri takýchto filmoch s tým už treba dopredu rátať. Nebo existuje ajtak nie je len o dojatí. Vlastne sa tu celkom príjemne a jednoducho rozpráva  obyčajný príbeh o veľmi silnej udalosti, bez ohľadu na to či ste veriaci alebo nie. Greg Kinnear je našťastie aj celkom dobrý herec (na rozdiel od ostatných), a všetko plynie tak nejak bez problémov. Kebyže film dostane lepšieho režiséra, možno dvoch, troch kvalitných hercov, mohlo isť o celkom hodnotný počin. ()

Persephone9 odpad!

všechny recenze uživatele

Naposledy som sa takto ojebane cítila, keď som dočítala knihu Chatrč. Prvoplánové vymývanie mozgu na základe obrázkov s pár obláčikmi ako poňatie neba a smejúcimi sa anjelikmi... The fuck? Od takýchto filmov a príbehov rýchlo ruky preč. A to mám vskutku rada silné príbehy a príbehy, ktoré sa tak ľahko nedajú vysvetliť racionálne, i napriek tomu, že som neveriaca, ale toto bola proste slátanina. ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události. AHA. No i tak se dají nalákat hromady nevěřících američanů, kteří už od narození říkají za každou větou "bůh nás ochraňuj" Film byl nudný a celé to nebe mi připadalo jako trapná agitace abych se kvůli tomu musela cítit jako kus hadru, protože jsem hříšná duše. Ještě že nejsem věřící, protože po tomhle filmu který mapuje skutečnou událost, bych musela v tom kostele i spát. Bála bych se vyjít na ulici abych se kvůli něčemu neprohřešila a to nebe by se pro mě nenávratně zavřelo. Lidská omezenost nezná hranice. Navíc to bylo nezáživně natočené. Takže jedna hvězda. ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Ľudia veria v zázraky, v nebo, vede, priateľom... Ako veľmi veria, sa však ukáže až v momente, keď sú konfrontovaní s istými výsledkami, ktoré z predmetu viery vyplývajú. Film, ktorý sa pochybnostiam nebráni. NIE: Tak ja neviem, lebo deti nemám, ale ak mi môj syn začne rozprávať čudné veci, k psychiatrovi nejdem sám so sebou, ale asi s tým synom. V celku čudný príbeh, ktorý sa snaží vzbudiť nádej. Lenže akosi tlačí na pílu, čo sa vyznenia týka. Pritom by možno stačil väčší dôraz na zložitejšiu premenu otca. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi trochu líto, že to není zpracované spíše více do hloubky - třeba sezbírané ty střípky do nějakého jednolitého vyprávění... že je tam namíchaná i situace např s financemi, která pro děj nebyla podstatná a neměla ani žádné rozuzlení... Ale jinak příjemné na zamyšlení a na shlédnutí. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • The Guardian nespochybnil film, ale vyjadril skepticizmus ohľadom zobrazenia príbehu vo filme. Červené značky, o ktorých Colton Burpo (Connor Corum) tvrdí, že mal Ježiš na rukách a nohách, sú dobre známe. Chlapec mohol ľahko uhádnuť, že jeho otec-kazateľ sa bude modliť, alebo mu to mohol povedať ošetrujúci personál. (Arsenal83)
  • Film zarobil 101 miliónov dolárov oproti rozpočtu 12 miliónov dolárov, čím sa stal v tom čase druhým najlepšie zarábajúcim kresťanským filmom všetkých čias za Umučením Krista (2004) a údaj platný ku 1.1.2024 je stále platný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno