Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, stokrát ve filmech napříč státy i dekádami ohraný, zde podaný ale ve velmi příjemném stylu. Obsazení udržovalo notu přitažlivou po celý film, škoda jen doopravdy nepravděpodobného konce, u kterého by mě musela přesvědčit skutečně doložená studia, abych uvěřil, že celý příběh je na motivy skutečné události. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Kde končí možnosti vysvětlení vědy, tam začíná zázrak. Opravdu? Nebo se malé zázraky dějí každý den, tak jako dostáváme znamení na své odpovědi, ale bohužel jsme se je naučili nevidět? "A víra Tvá Tě uzdraví." Tak pravil Kristus. A co mnohdy slyšíme od lékařů, kteří odvedli svou nejlepší možnou práci na operačním sále? "My jsme udělali, co jsme mohli. Teď to již záleží jen na ní/něm." (Myšleno pacienta)... "Když víru máš, stanou se zázraky." Tak nám praví Starý Zákon. Přeloženo: Myšlenka má obrovskou moc,neboť je energií. Máme-li tedy skutečnou víru, dokážeme i nemožné. Vždy bude více otázek, než-li odpovědí. A tak to má být.... Konečně, jak už pravil Albert Einstein: "Náhoda. Toto označení užívají pouze pit.mci, kteří nechápou a nerozumějí vše souvislostem."... My sami se často pokoušíme vysvětlit mnohé za pomoci argumentů, které tahají za vlasy, až to bolí. Neboť stále máme strach z neznámého a toho, čemu nerozumíme. Proto raději sto nesmyslných argumentů, než-li prostě říci: "Já to nevím." Nebo: "Nedokáži to zkrátka vysvětlit."... Takových i jiných případů, jako je tento - Anny Bean - , se denně v mnoha podobách děje na celém světě. Jen někdy zní odpověď: "Ano." A někdy bohužel zní: "Ne." Vše má však svůj důvod. A my bychom měli vždy věřit, že vše má svůj důvod...... Za zpracování snímku, věrnost a přesvědčivost dějové linie, herecké výkony a jemně vedenou pomyslnou Ariadninu nit rukou režiséra u snímku vycházejícího ze skutečné události: 90% a tedy 4 hvězdy + .... ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistá, o co tomuhle filmu šlo víc - jestli o reklamu na křesťanství nebo o příběh malé velryby. Proti příběhu jako takovému nic nemám, ale jakmile mi někdo začne cpát víru, je zle... a ono tenhle film nic jiného nedělá. Celou poslední půl hodinu bych vystřihla, to jsem fakt měla pocit, že mi do obýváku naklusali jehovisté. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám rozporuplné pocity. Na jedné straně krásný a dojemný příběh opředený zázrakem, který medicína neumí vysvětlit jinak jak spontánní remisí. Na straně druhé některé scény přitažené za vlasy a zahráno pár herci hodně špatně. Film mohl být více uvěřitelný, takto jsem napůl měl pocit, že to opravdu bylo vše způsobené pořádnou ranou do hlavy, kdy se něco změnilo (mozek se zrestartoval) a tělo se vyléčilo. Aneb jak rychle Anna onemocněla tak se i rychle vyléčila. Nic zázračného, že? A takový pocit mám i z tohoto filmu. A to je škoda, protože já věřím. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Budu stručná...Nechodím do kostela a nevěřím v Boha, ale v něco přece jenom věřím...Věřím na lásku a na přátelství a taky na to, že když si člověk něco opravdu přeje, tak se mu to splní i když třeba oklikou...Jak říká Goethe : "Věř a mocné síly ti příjdou na pomoc"...Poznatek z vlastní zkušenosti... A taky vím, že NEBE existuje a tím pádem i PEKLO...Tak bacha lidi... Za mě 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama