Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, stokrát ve filmech napříč státy i dekádami ohraný, zde podaný ale ve velmi příjemném stylu. Obsazení udržovalo notu přitažlivou po celý film, škoda jen doopravdy nepravděpodobného konce, u kterého by mě musela přesvědčit skutečně doložená studia, abych uvěřil, že celý příběh je na motivy skutečné události. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Obsahuje nepřímé spoilery! Rodinné drama s výrazným křesťanským otiskem a s tím souvisejícím sentimentem, který tu teče po kýblech. Ač tu víra hraje také svou pro charaktery podstatnou roli, film předkládá divákovi i racionální vysvětlení. Ve finále je vlastně úplně jedno, zda divák věří nebo ne, jde především o samotné postavy jejichž odhodlání a víra minimálně dopomohla ke šťastnému konci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na podobné bláboly mě prostě neužije. Jasně, že se mohlo stát něco divného, co nevysvětlíme, protože na to ještě nemáme kapacitu a vědomosti, ale okamžitě se ohánět bohem je prostě póza. Navíc jsou postavy neskutečně nudné a předvídatelné, jako kdyby každá americká rodina byla starostlivá a krásná a milující. Kýč, navíc nábožensky blábolící. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistá, o co tomuhle filmu šlo víc - jestli o reklamu na křesťanství nebo o příběh malé velryby. Proti příběhu jako takovému nic nemám, ale jakmile mi někdo začne cpát víru, je zle... a ono tenhle film nic jiného nedělá. Celou poslední půl hodinu bych vystřihla, to jsem fakt měla pocit, že mi do obýváku naklusali jehovisté. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama