Reklama

Reklama

Within Temptation ft. Tarja: Paradise (What About Us?)

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Nizozemsko / Finsko, 2013, 6 min

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

K pulsující metalové hudbě mi vždy vyhovoval nějaký ten pořádný ženský hlas a tady slintám blahem hned ze dvou. Sharon si spolehlivě odzpívá to svoje, Tarja do toho tradičně skvěle ječí první ligu a kapela za jejich zády tvrdí muziku snad ještě spolehlivěji než padlé či dosud neobjevené hvězdy na Šlágru TV. Navíc je k tomu optimistický klípek, na holky rozhodně není nepříjemný pohled a i nějaký ten veselý smyčec se dá zaslechnout, takže za mou prostou duši naprostá spokojenost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No čo, lepšie sa na to pozerá, ako sa to počúva, ale to už býva v týchto nordických končinách akousi tradíciou. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa nedá oddeliť klip od hudby, aj tak treba jednoznačne povedať, že tie špeciálne efekty dobre doplňujú krásnu symfonicko metalovú hudbu .... normálne vážne uvažujem že by som sa vybral na ich koncert ktorý bude vo februári 2014 v Bratislave ... ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

Podle mě opravdu kvalitní klip, skvěle spojené vizuálno s omračujícím audiem. Navíc ideální kombinace: postapo příběh, dvě krásné a ultimátně charismatické Diva's a láhůdkový, symfonický metal. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem se poprvé dozvěděl o klipu, který spolu chystají Sharon a Tarja, málem jsem blahem umřel. Povedlo se to dokonale, spojení dvou úžasných hlasů a zajímavého klipu s pěkným poselstvím je vskutku perfektní. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Všechny písně od Within Temptation jsou skvělé. Ale spojit se s Tarjou? Majsterštych. Myslím, že se spojily dva nejúžasnější ženské hlasy metalové historie. Skvělý hlas Sharon a k tomu operní Tarja... Nemám co dodat. 5 hvězd. ()

Kennedy_R 

všechny recenze uživatele

Dokonalé spojení dvou nejlepších metalových zpěvaček (není zde třetí Floor Jansen) a našlápnuté hudby. Paráda :-) ()

Reklama

Reklama