Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Boží a totálně sehraná hlavní dvojice utopená bohužel v naprosto zaměnitelné romantické komedii. Kdykoliv se hláškující Sudeikis a sexy Alison baví o sexu či o vztazích, je o zábavu a skvělé momenty postaráno. S postupující stopáží se však zpočátku svěží komedie mění v naprosto rutinní a nenápaditou romanťárnu, jež vás nemá moc čím překvapit. Závěrečnou půlhodinkou se tak divák už spíše pronudí a marně doufá v návrat hlášek z úvodu. A to je fakt škoda. Potenciál byl díky sehranosti hlavního dua úplně někde jinde. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších oddychoviek o vzťahoch-nevzťahoch, o postavách ktorým prajete šťastie, hoci majú viacej múch než pozitív. Zasadenie do New Yorku ideálne, takto to holt vo veľkomestách funguje - sexu môžete mať habadej, ale pevný pekný vzťah je nedostupný. Sympatická, prirodzene hrajúca dvojka, úprimné a trefné dialógy bez servítkov. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pěkně! Skoro se mi tomu ani nechce věřit, ale tohle je americký film, je to navíc romantická komedie a k tomu všemu je to ještě dobré. Vlastně je to hodně dobré. Jason Sudeikis je tu po dlouhé době zase v roli, kde je dobrý. Takové role by mělo dostávat více dobrých komediálních herců, aby mohli ukázat, že umí hrát. Chemie tu pro mě funguje dokonale a ani nevadí, že tu není nějaká moc velká erotická explicitnost. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Fakt jsem nečekal, že se mi tento film bude líbit, tak moc. Film bych popsal, jako něco na způsob Láska a jiné závislosti, Kamarád taky rád a Bláznivá, zatracená láska. Režisérku Leslye Headland neznám, ale má moje velké uznání za to, jak tenhle film napsala a hlavně zrežírovala. Co si budeme povídat, filmů na tohle téma vzniklo spoustu, ale jen o pár z nich můžete říci, že je rádi uvidíte znovu, že vás dokážou upřímně rozesmát a dojmout, i přestože víte jak asi skončí. Největší trefou filmu je obsazení, bez kterého by mě film bavil o dost méně. Jason Sudeikis je sympaťák už od pohledu a tady si svojí postavu užívá jak to jen jde. Od hlášek, přes peprné dialogy k dojemným rozhovorům. Alison Brie neskutečně žeru od té doby co jsem jí poprvé viděl v Community a za tu dobu se to vůbec nezměnilo, ba naopak. Líbilo se mi jakým způsobem se její postava chová, že je sympatická, spoustu věcí moc prožívá, dokáže být správně roztomilá a neskutečně sexy a vzápětí vás dožene k slzám. Adam Scott(PaR) má tady divný úchylácký knírek a byl pro mě dost nevýrazný a nudný(účel). Amanda Peet má méně prostoru, ale dokáže ho perfektně využít. Jason Mantzoukas a Andrea Savage jsou velmi dobrý přihrávači a mají dost dobré dialogy a kolikrát si ukradnou scénu pro sebe. Nejvíce mě Milenci těch druhých bavili, když postavy chodily a povídaly si mezi sebou. Šly nakupovat, na jídlo, rozebíraly předešlé vztahy, nebo si jen sedly a koukaly na Misery nechce zemřít. Fakt je ten, že jsem si je oblíbil hned na začátku, a bavil jsem se s nimi, jako když Jake vysvětluje Lainey jak má správně masturbovat, nebo když jdou sjetý na dětskou oslavu a Lainey to tam rozjede či když jsi posílají zprávy. Je to fajn a hlavně je to přirozeně uvěřitelný. Jediný můj nedostatek je v tom, že jsem čekal jiné zakončení, které by film povýšilo na něco mnohem víc(Prime). Bylo by to nečekané a hlavně k předchozímu ději by to pasovalo lépe. Milenci těch druhých je špičková komedie, která se tváří dosti přisprostle, ale jakmile jí poznáte zblízka tak pochopíte, že v sobě má mnohem více, než se na první pohled zdálo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Leslye Headland a jej Bachelorette ma celkom bavili, ale tento film bol veru dosť bieda. Táto šablóna s príchuťou promiskuity ma veru moc nebavila - ani scenár, ani postavy, ani ten prehnaný light style v akom sa to celé nieslo. A pritom Jason a Alison mám celkom rád, lenže v tejto konštelácii s podivnou dejovou líniou "nenápadne" spejúcou k tomu očakávanému koncu... to nie :/ (ale malo to aj niekoľko dobrých scén a dialógov, takže aspoň nejaká záchrana). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama