Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Férovejch sedmdesát za jedno z nejpříjemnějších překvapení letošního roku. A to jsem ještě dneska ráno nadával na všechny letošní debilní romantický filmy, který mě vytočily prakticky všechny a hele, ono se i letos urodilo něco, co si rád někdy pustím znova, něco co si na nic nehraje, něco co se nesnaží vymýšlet převratné myšlenky a je prostě "pouze" přirozené a "obyčejné". A hlavně!!!!!! Já sám jsem něco podobnýho zažil, akorát to netrvalo šest let. :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Romantická potkávačka od jejíhož začátku do šťastného happy endu uběhne 7 let během, kterých se hlavní představitelé musí pobít s vlastní kariérou a ostatními vztahy, aby nakonec skončili tam, kde před léty začali. Na Amandě Peet je příliš vidět věkový odstup od Ashtona Kutchera, který působí jako začínající ocásek. Krutě, ale celkem výstižně to trefil ve svém komentáři TaanStari. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +námět, pár herců -zpracování, hudba, délka filmu/// Ashtona můžu, ale tenhle film nějak ne. Řeknu to česky, tenhle film mě dost nudil. Sice se jedná v zajetých kolejích romantických komedií o malou změnu náhledu na daný materiál, ale to zpracování, ten vleklí a plitký děj. Jen tak tak jsem to přetrpěl a nebýt herců, tak sáhnu po jedné hvězdičce. Tady se něco fakt nepovedlo./// Celkem 35%/// ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů podobného střihu. Mezi hlavními hrdiny, kteří jsou sympatičtí jako herci i jako postavy, to správně jiskří, což je u podobných filmů základním stavebním kamenem. Jinak vás ničím asi nepřekvapí. Mě příjemně pobavil a lehce mi pozvedl náladu. Jako jeden z mála romantických filmů si jej pamatuji a občas i rád pustím znovu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Och, tak tohle jsem nečekala. Myslela jsem si, že to bude jedna z dalších romantických komedií s blbým ovšem pohledným Kutcherem, ale ono se z toho vyklubal docela hodně zajímavý film. Amanda a Ashton mi k sobě krásně jako pár sedli, oba předvedli slušné herecké výkony. Co mě na tomto filmu ale mile potěšilo bylo to vcelku netradiční časové posouvání. Film začíná nejprve před 7 lety a pak se postupně dostáváme k současnosti. Líbilo se mi, jak oba byli pokaždé jiní, víc rozumnější, prozkoušeni životem, ale přesto mezi nimi stále zůstávala ta jiskra. No myslím si, že na romantiku vysílanou v 8 večer je to hodně dobré:) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama